Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Z abonamentu Play do Play Fresh jeszcze w marcu
- Ten temat ma 14 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćJuz za tydzień 30 marca Nowy POP LIVE w ORANGE MINUTA 32GR SMS 12GR MMS 22 GR
PAKIET DZIENNA GADKA OD 8 do 18 100 MINUT STACJONARNE PLUS ORANGE 10ZŁ
PAKIET NOCNA GADKA OD 18 DO 8 – 200 MINUT
ZA 10Zł
PAKIET WEEKENDY 5ZŁ
-
Anonimowy
Gośćale żenada z tą nową ofertą POP
-
Anonimowy
Gośćkosmo nie jest to rewelacja w porownaniu z freshem gdzie wszystko jest tansze a pakiety wew. sieci i na stacjonarne nie maja ograniczen czasowych.
Ale to i tak gest ze strony pomaranczy ze obnizyla tak drastycznie stawki
-
Anonimowy
GośćPóki co to tylko spekulacje, ja czytałem o innych stawkach w Orange, więc lepiej poczekać. Te byłyby jak na nich i tak dobre:)
-
Anonimowy
Gośća co do mozliwosci przeniesienia numeru z post-paid na pre-paid to swietna wiadomosc. Oferta play fresh jest rewelacyjna wiec wiele osob ktorym sie skonczy umowa a nie podpisza aneksu z niej skorzysta
-
Anonimowy
GośćCo robicie ze zgnila pomarancza.Ja wyzucam do kibla i sposzczam wode.
-
Anonimowy
GośćJuż jakies 10 dni temu ktoś tu wrzucał te niby oferty Orange. Na razie się nic nie sprawdziło. Jak na razie to oferta typu S-F.
-
Anonimowy
GośćW PLAY FRESH można uruchomić do trzech pakietów i wtedy się ma 5 godzin na stacjonarne i do PLAY za 15 zł miesięcznie.
-
Anonimowy
GośćJedyne czego mi brakuje w Play Fresh to darmowego numeru tak jak ma to miejsce np w Heyah.
Poza tym jestem zadowolonym uzytkownikiem.
-
julian
CzłonekPrzecież nie ma takiej oferty w Orange… Nie wiadomo jak bedzie więc na razie nalezy sie opierac tylko na multipopie
-
julian
Członekdokładnie – julian ma rację… Odpowiedz od orange na pewno bedzie, a mi w sumie tez na razie multipop starczy
-
Anonimowy
GośćOrangutan jak zwykle jeśli chodzi o obniżenie cen ostatni. Pewnie znowu wystąpią z jakimś pakieciarskim badziewiem.
-
Anonimowy
GośćNa razie Orange nie ma żadnej oferty, to trzeba przyznać. Trzeba przyznać także to, że zwlekanie nie za dobrze wpływa na jego wizerunek.
Ale Alcek, może poczekajmy aż coś zaproponuje. Bo lepiej poczekac i dopracować jakaś ofertę, niż odpowiedzieć za szybko tak jak to miało miejsce w przypadku Sim+ i zostać totalnie zmaskrowanym za tą "odpowiedź". Wolałbym więc dyskutować bardziej merytorycznie, a nie gdybać co Orange przygotuje, a czego nie. I jak tym razem planuje 'orżnąć’ klientów. Bo takie dyskusje są jużnudne…
-
Anonimowy
Gośćlubelski mowa tu o ograniczeniach w godzinach wykorzystania minut z pakietu! a w jakim to salonie udzielaja info ze jeden pakiet na miesiac?
-
-
AutorWpisy