Z abonamentu Play do Play Fresh jeszcze w marcu

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Z abonamentu Play do Play Fresh jeszcze w marcu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
  • Autor
    Wpisy
    • #156195 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Możliwość migracji z oferty abonamentowej (post-paid) w PLAY na usługę pre-paid Play Fresh pojawi się wkrótce, obiecuje na swoim blogu Rzecznik Play Marcin Gruszka.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #170774 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Juz za tydzień 30 marca Nowy POP LIVE w ORANGE MINUTA 32GR SMS 12GR MMS 22 GR

PAKIET DZIENNA GADKA OD 8 do 18 100 MINUT STACJONARNE PLUS ORANGE 10ZŁ

PAKIET NOCNA GADKA OD 18 DO 8 – 200 MINUT

ZA 10Zł

PAKIET WEEKENDY 5ZŁ

• #170776 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ale żenada z tą nową ofertą POP

• #170777 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

kosmo nie jest to rewelacja w porownaniu z freshem gdzie wszystko jest tansze a pakiety wew. sieci i na stacjonarne nie maja ograniczen czasowych.

Ale to i tak gest ze strony pomaranczy ze obnizyla tak drastycznie stawki

• #170781 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Póki co to tylko spekulacje, ja czytałem o innych stawkach w Orange, więc lepiej poczekać. Te byłyby jak na nich i tak dobre:)

• #170782 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a co do mozliwosci przeniesienia numeru z post-paid na pre-paid to swietna wiadomosc. Oferta play fresh jest rewelacyjna wiec wiele osob ktorym sie skonczy umowa a nie podpisza aneksu z niej skorzysta

• #170783 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Co robicie ze zgnila pomarancza.Ja wyzucam do kibla i sposzczam wode.

• #170784 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Już jakies 10 dni temu ktoś tu wrzucał te niby oferty Orange. Na razie się nic nie sprawdziło. Jak na razie to oferta typu S-F.

• #170786 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W PLAY FRESH można uruchomić do trzech pakietów i wtedy się ma 5 godzin na stacjonarne i do PLAY za 15 zł miesięcznie.

• #170787 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jedyne czego mi brakuje w Play Fresh to darmowego numeru tak jak ma to miejsce np w Heyah.

Poza tym jestem zadowolonym uzytkownikiem.

• #170788 Odpowiedz
      julian
      Członek

Przecież nie ma takiej oferty w Orange… Nie wiadomo jak bedzie więc na razie nalezy sie opierac tylko na multipopie

• #170789 Odpowiedz
      julian
      Członek

dokładnie – julian ma rację… Odpowiedz od orange na pewno bedzie, a mi w sumie tez na razie multipop starczy

• #170790 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Orangutan jak zwykle jeśli chodzi o obniżenie cen ostatni. Pewnie znowu wystąpią z jakimś pakieciarskim badziewiem.

• #170791 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Na razie Orange nie ma żadnej oferty, to trzeba przyznać. Trzeba przyznać także to, że zwlekanie nie za dobrze wpływa na jego wizerunek.

Ale Alcek, może poczekajmy aż coś zaproponuje. Bo lepiej poczekac i dopracować jakaś ofertę, niż odpowiedzieć za szybko tak jak to miało miejsce w przypadku Sim+ i zostać totalnie zmaskrowanym za tą "odpowiedź". Wolałbym więc dyskutować bardziej merytorycznie, a nie gdybać co Orange przygotuje, a czego nie. I jak tym razem planuje 'orżnąć’ klientów. Bo takie dyskusje są jużnudne…

• #170792 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

lubelski mowa tu o ograniczeniach w godzinach wykorzystania minut z pakietu! a w jakim to salonie udzielaja info ze jeden pakiet na miesiac?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
Odpowiedz na: Odpowiedź #170774 w Z abonamentu Play do Play Fresh jeszcze w marcu
Twoje informacje:

Anuluj