Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Wyższa cena za połączenie z BOK w pre-paid Play
- Ten temat ma 16 odpowiedzi, 6 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 7 miesięcy temu przez
webis.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćnie dosyc ze nie potrafia nic sensownego powiedziec Pomoc w problemie to jeszcze podwyzszaja oplate zenada Dno zaczyna byc ponizej dna . Stracilem reszte szacunku dla mojego operatora. Moze ktos odpowie za co chca brac wiecej ??
-
Anonimowy
GośćJa wiem jedno, jestem w Play tylko ze względu na koszty, bo są na prawdę opłacalni, ale jak tylko zrównają się z resztą i wszystko będzie szło jednym wozem, uciekam z tej sieci.
-
Anonimowy
Gość@Krzysiek jak tak dalej pójdzie, to ta usługa będzie w Play kosztowała nawet 10, czy 20 zł byleby tylko nie daj boże żaden klient z wnerwem nie zadzwonił, że coś mu nie działa, heh
-
Anonimowy
Gośćmoże lepszych psychiatrów idioci skończeni mam Gadu-Gadu i jestem zadowolony transmija żetelnie naliczana jakość ok wiec jest ok
-
Anonimowy
Gośćmoże lepszych psychiatrów idioci skończeni mam Gadu-Gadu i jestem zadowolony transmija żetelnie naliczana jakość ok wiec jest ok
-
Anonimowy
GośćKan – dostałem dzisiaj pocztą zaadresowaną do mnie przesyłkę informującą o tej zmianie, na końcu trzeciej strony jestem pouczony o prawie wypowiedzenia umowy. Mam Play Fresh – jeśli odeślę im to pismo i na dole napiszę, że nie akceptuję zmian i wypowiadam umowę, to wyłączą mi Fresh’a ?
-
Anonimowy
GośćNie ma co narzekać . Prezentuje się tu na forum nawiedzony osobnik , który nie ma żadnych problemów bo wie wszystko i każdy problem potrafi rozwiązać . Osobiście deklarował , że może zastąpić BOK Playa . Tylko korzystać ….póki go nie wyleczą (-:
-
Blom
Uczestnik1,50 zł za pojękiwania do słuchawki. Lepsze niż PartyLine 0-700, nic tylko korzystać 😀
-
Anonimowy
GośćBez przesady i tak lepiej emailem zgłoszenia czy reklamacje składać. Przynajmniej można zrobić zrzuty ekranu i mieć dowód gdyby się Playowi „zgubiło”.
-
Anonimowy
GośćNie dość, że BOK Play działa tak słabo to jeszcze podnoszą ceny za połączenie z biurem. Wydawało mi się, że w Heyah mam dość drogo, ale 1zł to i tak znacznie lepsza stawka niż w Playu, zwłaszcza, że wszystko można sprawnie mailowo załatwić albo wypełnić formularz na stronie heyah.pl.
-
akmk
CzłonekB.O.K w Play to żart, korzystając z pomocy technicznej kilkakrotnie nigdy nie rozwiązali mojego problemu
-
Anonimowy
GośćMam tez Abo w Erze i szczerze mówiąc, to jak trzeba coć załatwić, to oprócz standardowych odpowiedzi niewiele można wskórać. Więc nie wiedzę wielkiej różnicy pomiędzy Play i Erą. BOK dla operatora, to zło konieczne. Kawa stygnie, a ciągle ktoś dzwoni i jak tu pan/pani konsultant ma wykazać zaangarzowanie 😉
-
Anonimowy
GośćWszyscy tylko o BOK a wg cennika ceny podstawowych usług są droższe. Abo 50zł-143 min, abo70 zł-204min!
-
Anonimowy
Gośćbylo 350 min za 59zł będzie 204 min za 70 zł a w innych taryfach podobnie. różnice dużo większe niż to wynika z VAT
-
Anonimowy
GośćPakiety złotówek są łatwe do przeliczenia, 70zł-204 min a było 49 zł za 240 min. Cenniki są dość czytelne tak stare jak i nowe. Proponuję czytać nie tylko nagłówki.
-
webis
CzłonekKorzystałem tylko z Biura Obsługi Użytkownika w Tak Taku i nie za bardzo mam pojęcie o tym Play’owskim (chociaż na forach ludzie narzekają), ale wydaje mi się, że od ceny dużo ważniejszy jest poziom obsługi. Kompetencja ludzi tam pracujących i jak najkrótszy czas słuchania melodyjek przed połączeniem z konsultantem.
-
-
AutorWpisy