Wysoka ocena reputacji marki Plus

Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Wysoka ocena reputacji marki Plus

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #152556 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Czy warto inwestować w reputację marki? Co do tego żaden manager nie ma wątpliwości. Za przykład może służyć branża telekomunikacyjna, dla której dysponujemy zarówno badaniami przeprowadzonymi na reprezentatywnej grupie respondentów, jak i analizą przekazów medialnych. W obu badaniach liderem została marka Plus.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #193522 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jasne, test zrobili sami sobie. Niby największa reputacja. A a ludzie odchodzą od nich coraz to częściej ich oferta wcale nie jest lepsza. Test mało wiarygodny…

• #193523 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Plus coraz bardziej żyje w świecie marzeń,a klienci uciekają.

• #193524 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mnie kompletnie nie interesuje to czy firma nazywa się A czy B, czy ma logo zielone, niebieskie, pomarańczowe, mam gdzieś reklamy, czy są fajne czy nie fajne.Interesuje mnie tylko jakość usług firmy, z której korzystam.W przypadku Plusa ta jakość pozostawia wiele do życzenia, szczególnie, jeżeli chodzi o jakość połączeń głosowych.

• #193525 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Też prawda, Plus ostatnio zaczął podupadać w swoich usługach. Ale także i ofertach obecnie nie oferuje nic specjalnego. Strona dalej przestarzała i pamięta świeczka pewnie. A ten cały test zrobiony pod swoją markę widać od razu.

• #193526 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nikt nic nie daje za darmo a firmy tym bardziej. Plus jest tylko na plus

• #193527 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zamiast reputacji wybrałem Play :))) Taniej.

• #193528 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Plus to jedna z najlepszych sieci. Zasieg i mobilny innternet mają bardzo ok. Ale zazdrość ludzka nie zna granic…

• #193529 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wg. mnie nie ma lepszej sieci niz plus, najlepszy zasięg i

jakość połączeń czyli wszystko co najważniejsze!!!

• #193530 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dla mnie Plus jest ok. zrobili konferencje ze maja najlepsza reputacje i dobrze, jak ktos jest dobry, to trza sie tym chwalic. Jestem w tej sieci i ciesze sie, bo nie dość ze ma najlepsze wyniki techniczne (zasieg itd) to jeszcze reputację, a to z kolei przeklada sie na klientów, bo ci (czyli ja tez:) maja świadomość, że wspołpracują z powazna firmą

• #193531 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Plus jest ok i ma się czym pochwalić, ciekawa oferta i najważniejsze najlepszy zasięg

• #193532 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

tak juz jest u nas, jak ktos powie o kims, ze ten jest dobry albo co gorsza najlepszy, to od razu pojawiaja sie teroie spiskowe. mi wystarczy, ze wiem, ze Plus robi Cameraimage, siaktówkę itd. do tego ma najlepszy zasieg i biuro obsługi – kto jest najlepszy w takim razie?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #193529 w Wysoka ocena reputacji marki Plus
Twoje informacje:

Anuluj