- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćCiekawe który operator wprowadzi go jako pierwszy?
Macie może takie info??
-
Kan
KlucznikNiestet na razie nawet brak informacji, kiedy LG go oficjalnie zaprezentuje.
-
Anonimowy
GośćNa zdjęciach są dwa rożne modele proszę sprecyzować który to Viewty II ?
-
Anonimowy
GośćTak bardzo to jest "ciekawe " ktory operator go wprowadzi , ze chyba nie zasne :)))).
Ludzie ,opamietajcie sie czas ostateczny nadchodzi,poczytajcie przepowiednie Ojca Klimuszki !!!
-
Anonimowy
GośćOd razu widać charakterystyczy jak dla LG duży ekran dotykowy, do tego 8Mpix aparat…..to będzie rarytas, ciekawy czy pojawi się w POlsce i kiedy.
-
Anonimowy
GośćJa mam tylko taką nadzieje ze te 8MPX to nie to samo co w kc910, bo tam to koszmar.. :/ jeszcze gorzej jak w moim ku990 co ma 5mpx. W internecie wyczytałem ze to cacko ma miec wyswietlacz 480×800 (wow!!). do tego trzeba naprawde mocnego procka 🙂 zwazywszy jeszcze na ten interfejs w 3D 🙂
Jeśli ten tel bedzie dostepny w PL i (co najważniejsze) jego pamiec na sms (pomijajac juz notatki i wpisy kalendarza bo w ku990 to masakra 🙁 ) zwiekszą do ok. 2000 to bez wahania zakupie viewty II 🙂
-
Anonimowy
GośćMiałem dzisiaj styczność z tym telefonem.;)
I przyznam, że prezentuje się całkiem przyzwoicie.;) Nie muli i ma przyzwoity dźwięk;) Obraz też jest nieczego sobie.;)
-
-
AutorWpisy