Wrocławscy studenci nie będą używać komórek na egzaminach

Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Wrocławscy studenci nie będą używać komórek na egzaminach

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #152887 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Teraz studenci stosują telefony komórkowe, pozwalające łączyć się z internetem, a nawet profesjonalny sprzęt szpiegowski: miniaturowe mikrofony i słuchawki. Wydział Prawa na Uniwersytecie Wrocławskim będzie walczył ze ściągającymi na egzaminach studentami przy pomocy wykrywaczy podsłuchów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #191603 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Moze niech lepiej wchodza nago na zaliczania ?

Bo zawsze mogą miec tez tradycyjne sciagi,

paranoja

• #191604 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Fajna sprawa, znowu "walka" zaczyna być interesująca student vs. wykładowca bo te ściąganie za pomocą elektroniki to tak jakby dawać sportowcom doping bez ograniczeń. To wszystko takie za łatwe, a teraz będzie ten dreszczyk emocji, zobaczył, czy nie? Już przegiąłem czy jeszcze może raz zajrzę. 🙂

Z drugiej strony to jakby ktoś się naprawdę źle poczuł to mam nadzieję, że przynajmniej wykładowca będzie miał włączony telefon 🙂

• #191605 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

tryb offline – i po sprawie . . .

• #191606 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tryb Off line / Tryb Samolotowy (Flight Mode) zabrania dostepu do sieci calkowicie ale nie blokuje dostepu do BT czy pokrewnych. Ale fakt jak sie ma wszystko wgrane w telefonie to wystarczy calkowicie. Choc jestem ciekaw zasiegu zastosowanego przez nich urzadzenia, oby sie nie okazalo, ze przerwa egzamin z powodu jakiegos sygnalu, ktory bedzie za sciana (np. Pani sprzataczki telefonu).

Swoja droga, teraz wiekszosc studentow zyje TYLKO na sciagach… I idz tutaj pozniej do lekarza czy prawnika… Polska sie rozpada.

• #191607 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ostatnio byłem w szoku jak znajomy student mówił że w Poznaniu wykładowca na architekturze uświadamiał studentów że łapówka jest wymagana przy egzaminie.

Frajerzy mu dawali zamiast do CBŚ, CBA lub tvn uwaga pisać! Ludzie stop korupcji!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #191607 w Wrocławscy studenci nie będą używać komórek na egzaminach
Twoje informacje:

Anuluj