Start › Forum › Sprzęt › Pozostałe tematy › Wrocławscy studenci nie będą używać komórek na egzaminach
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikTeraz studenci stosują telefony komórkowe, pozwalające łączyć się z internetem, a nawet profesjonalny sprzęt szpiegowski: miniaturowe mikrofony i słuchawki. Wydział Prawa na Uniwersytecie Wrocławskim będzie walczył ze ściągającymi na egzaminach studentami przy pomocy wykrywaczy podsłuchów.
-
Anonimowy
GośćMoze niech lepiej wchodza nago na zaliczania ?
Bo zawsze mogą miec tez tradycyjne sciagi,
paranoja
-
Anonimowy
GośćFajna sprawa, znowu "walka" zaczyna być interesująca student vs. wykładowca bo te ściąganie za pomocą elektroniki to tak jakby dawać sportowcom doping bez ograniczeń. To wszystko takie za łatwe, a teraz będzie ten dreszczyk emocji, zobaczył, czy nie? Już przegiąłem czy jeszcze może raz zajrzę. 🙂
Z drugiej strony to jakby ktoś się naprawdę źle poczuł to mam nadzieję, że przynajmniej wykładowca będzie miał włączony telefon 🙂
-
Anonimowy
Gośćtryb offline – i po sprawie . . .
-
Anonimowy
GośćTryb Off line / Tryb Samolotowy (Flight Mode) zabrania dostepu do sieci calkowicie ale nie blokuje dostepu do BT czy pokrewnych. Ale fakt jak sie ma wszystko wgrane w telefonie to wystarczy calkowicie. Choc jestem ciekaw zasiegu zastosowanego przez nich urzadzenia, oby sie nie okazalo, ze przerwa egzamin z powodu jakiegos sygnalu, ktory bedzie za sciana (np. Pani sprzataczki telefonu).
Swoja droga, teraz wiekszosc studentow zyje TYLKO na sciagach… I idz tutaj pozniej do lekarza czy prawnika… Polska sie rozpada.
-
Anonimowy
GośćOstatnio byłem w szoku jak znajomy student mówił że w Poznaniu wykładowca na architekturze uświadamiał studentów że łapówka jest wymagana przy egzaminie.
Frajerzy mu dawali zamiast do CBŚ, CBA lub tvn uwaga pisać! Ludzie stop korupcji!
-
-
AutorWpisy