Wirtualne wizytówki: nioovo dla klientów Orange

Start Forum Operatorzy Internet mobilny Wirtualne wizytówki: nioovo dla klientów Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #150444 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Klienci Orange jako pierwsi na świecie mogą skorzystać z nioovo – globalnego systemu wirtualnych wizytówek. Korzystając ze specjalnej oferty, będą mogli dożywotnio używać swoich wizytówek za darmo a wybierając profil Premium zapłacą tylko raz i to z blisko 50-procentowym rabatem.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #241606 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No i proszę pojawia się wysyp programów za pieniądze UE.
      Po przeczytaniu regulaminu nie bardzo rozumiem jak to działa, dobrze że UE też tego nie wiem bo ja bym za to nie zapłacił.
      Już nie wspominając o literówkach w regulaminie.
      A najlepsze – damy wam 1mln$ jak nam go wpłacicie – to chyba najpierw trzeba ustalić jakiś regulamin tej „promocji”, dokonać zgłoszenie do dyrektora izby celnej (jeśli dobrze kojarzę).
      I mają problem z liczeniem, w jednym miejscu piszą że przetestowali z 130 językami a w innym że 140, to w końcu jaka jest prawda? może 138 ?

Hmm liczyłem na coś innego na szczęście Projekt Innowacyjna Gospodarka mnie nie zawiódł.

• #241651 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie trzeba za to placic mozna sprobowac podobne serwis na http://www.cardqr.com

• #241665 Odpowiedz
      Iomega
      Członek

Usługa może się przydać

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #241651 w Wirtualne wizytówki: nioovo dla klientów Orange
Twoje informacje:

Anuluj