Wiosenne promocje w sieci Era

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Wiosenne promocje w sieci Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #156141 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Telefoniczna okazja, Wiosenne Prezenty to nowe oferty sieci Era dostępne od 1 kwietnia. W nowej ofercie klienci mogą wybrać jeden z abonamentów w kwocie od 20 do 200 złotych, w ramach którego otrzymają od 30 do 500 minut wliczonych w abonament, wymiennych na SMSy. Era oferuje możliwość zawieszenia opłaty abonamentowej na okres do 6 miesięcy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #171026 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

72 grosze to już chyba drożej się nie da? TAKIE RZECZY TYLKO W ERZE ale mi wiosenna okazja chyba dla frajerów

• #171027 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Do playa. Naucz się czytać cenniki agencie. To po wykorzystaniu minut wliczonych w abonamencie.

• #171028 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jakbyś trochę znał ten rynek, to byś wiedział , że te ceny sa od pewnego czasu, i nikt nie twierdzi, że to nowa taryfa i nowy cennik. W sumie nawet nie wiem, po jest cały zamieszczony, chodzi tylko o to, że można teraz wyrbać 1 z 3 pakietów, które są zresztą całkiem ok

• #171029 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hmmm… mało ciekawa oferta, w abonamencie za 25 zl tylko 30 minut (koszt minuty ok.83 gr) , w play fresh za 25 zl masz 86 minut plus darmowe sms już nie mówiąc o tym że w erze poza abo 59 gr a w fresh dalej 29 gr, jedyny plus to ten jeden pakiet, ale czy warto dopłacać za sam pakiet??

• #171032 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no tylko że nie każdy jest fanem pre-paida, tudzież Playa za rozmowy z którym np. rodzina musi więcej płacić.

Jeśli ktoś chce pre-paid, to heyah i TT dały ciekawe oferty zresztą

• #171033 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Heyah jeszcze ma ciekawą ofertę, ale TT tylko jeśli masz dużo numerów w erze, zresztą po to jest tyle ofert, aby każdy dopasował coś do swoich potrzeb, nie ma jednej najlepszej oferty jakby taka istniała to by była tylko jedna sieć 🙂

• #171034 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ lukassssz2 – chyba masz problemy z czytaniem 🙂

Oferta Telefoniczna okazja ma promocyjne ceny telefonów, jakieś 100 pln tańsze. Ale nie oznacza to , że w Wiosennych Prezentach nie ma telefonów 🙂 Są, tylko trochę droższe. Taki podziała Era ma od roku – tańszy telefon/mniej bonusów lub droższy telefon/więcej bonusów

• #171035 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

I wg mnie podzial jest ciekawy. Jedni podchodza do telefonu jako jednorazowy zakup raz na dwa lata wiec moga zaplacic sobie za niego troszke wiecej, ale za to wola dostac jakies bonusy jak transmisje danych czy minuty. Zas drudzy wola jak najmniej zaplacic za telefon a pakiety wykupia z czasem albo w ogole bo ich nie potrzebuja bo mieszcza sie w tym co maja.

• #171036 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Krótko mówiąc totalna porażka Ery i pozostałej dwójki oraz tych abonentów którzy są tam UMOCZENI w abonamenty,

jestem pewien że jak im się pokączą abonamenty to zmienią zdanie i jak najprędzej uciekną do Playa. Ja tak zrobiłem z SIM Plusa, Tak Taka i ost. z Orange.

• #171037 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mike777, uciekną do Play abonament? Tam też można się umoczyć i płacić stawki 49gr/min przez 2 lata. Play ma niską jakość rozmów, wyższe stawki za dzwonienie do nich to równiez playa wymysł. Plus mają takich fanatycznych wyznawców, jak ty. Czyli nic interesującego. Podobne i lepsze oferty niż playa można znaleźć u innych opów, więc nie ma tam nic szczególnego i wyjątkowego.

Jeśli chodzi o abo- zawsze coś za coś- więcej płacisz, więcej dostajesz, więc to normalna proporcja. Jak patrzę na te cenniki to wydaje mi się, że znacznie bardziej opłaca się pre w Erze- w TT można włączyć sobie godziny za grosze, za 1 zł/miesiąc. I za każde połączenie do 1h do sieci i na telefony stacjonarne płaci się 29gr. I to jest rewolucyjne podejście do tematu.

• #171038 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Hahahahah za minute 75 gr. O Kur$# ale promocja. Zmieniam operatora z Orange hahahaah … w oargne do wszytkich po 40gr a co sieci po 30 zong

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #171027 w Wiosenne promocje w sieci Era
Twoje informacje:

Anuluj