Wiosenne obniżki w Netgear

Start Forum Sprzęt Sieci komputerowe Wiosenne obniżki w Netgear

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • #152669 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Netgear przygotował specjalne, wiosenne promocje dla swoich Klientów. Obniżone zostały ceny wielu urządzeń. Choć promocja dotyczy głównie routerów, obejmuje również część urządzeń z szerokiej gamy produktów STORAGE firmy Netgear.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #192874 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy tylko ja mam wrażenie, że ceny routerów Netgeara nie były zbyt wygórowane w porównaniu z Linksysem, Asusem, itd? W każdym razie fajnie, że jeszcze zjadą na domowych produktach, bo wymienione modele są chyba najczęściej kupowane. Sam zastanawiam się nad wymianą starego i wieszającego się routera D-link di524 na Netgeara WNR2000. Czy wiadomo PLN można oszczędzić?

• #192875 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A wiadomo w jakich sklepach beda te nizsze ceny?

• #192876 Odpowiedz
      vian
      Członek

Ceny są różne-zależy jaki model Netgeara, ale domowe są w miarę tanie.Jeśli promocja jest od producenta to ceny powinny pójść w dół we wszystkich sklepach. W tej chwili WNR 2000 można kupić za 150-190zł.

@rafik-DI524 to śmieć nie router

• #192877 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Fajnie… To pomogło mi ostatecznie zdecydować, jaki router kupić (wcześniej brałem pod uwagę również jeden z modeli linksysa) teraz biorę WNR1000 tylko poczekam na obniżki cen:)

• #192878 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Proponuje ci jednak wziac wnr2000, jest drozszy o 50 zl ( przynajmniej w Vobisie) ale jest to juz troche bardziej zaawansowane urzadzenie. Z tego co obserwuje obnizki jeszcze nie weszly do sklepow.

• #192879 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jesli nie spieszy ci sie jakos bardzo to moze poczekaj az te obnizki wejda w zycie. Patrzylem w vobisie, to ceny sa nieruszone, a ten sklep jest jednym z glownych dystrybutorow netgeara. Na razie musza pewnie najpierw wyprzedac urzadzenia kupione po wyzszej cenie.

• #192880 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

sam myslalem, ze i tak dosc tanio sprzedaja swoj sprzet. w

porownaniu do konkurencji flagowe modele i tak czesto byly

tansze, a w testach okazywalo sie, ze prezentuja sie

podobnie lub lepiej. moze kurs dolara jakos wplywa na to 😛

sam nie wiem, podbijaja polski rynek

• #192881 Odpowiedz
      vian
      Członek

@skatman dlatego pisałem o WNR 2000 :). Podobno ten router ma szybki procesor i dużo ramu przez co nie ma problemów z wydajnością przy dużej ilości pakietów. Tak twierdzą spece z forum trzepak. Jak porównywać ten model z WNR 1000 to podstawową różnicą jest szybkość połączenia- WNR 1000 ma 150Mb/s a WNR 2000 300Mb/s. Czy są już sklepy gdzie ceny poszły w dół?

• #192882 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jeszcze nie zauważyłem żeby gdzieś staniały 🙂 Patrzyłem w Vobisie na allegro ale ceny są takie same… Ktoś wie kiedy wejdzie to w życie?? Za waszą namową zdecydowałem się jednak na model 2000… Jednak z zakupem jeszcze czekam…

• #192883 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wydaje mi sie, ze ceny zostana obnizone jak zejdzie towar

ze sklepow kupiony po starej cenie i zostanie kupiony po

nowej od dystrybutora 🙂

• #192884 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kurs dolara raczej nie ma na to wplywu, bo od dawna jest w miare stabilny, a zlotowka sie umacnia. Jest tak jak mowia osoby powyzej, ze sklepy musza wyprzedac najpierw sprzet zakupiony po wyzeszej cenie, zeby nie bylo strat. A jak ktos sie niecierpliwi to moze zadzwonic do ktoregos z dystrybutorow netgeara, np do Vobisu. TO jest chyba najwiekszy sprzedawca ich sprzetu.

• #192885 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dobry ruch netgeara. Grunt to zdobyc zaufanie klienta, a nic tak nie wiaze jak pieniadze:D Zwlaszcza jesli trzeba ich wydac mniej niz sie wydawalo..

• #192886 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dobrze ze w ogole informuja o takiej promocji. ROwnie dobrze mogli by ja zrobic na miesiac, poszla by fama ze jest taniej, a potem jakby nidy nic wrocic do starych cen albo i wyzszych. nikt by sie nawet nie zorientowal. Dobrze ze jeszcze sa w miare uczciwe firmy.

• #192887 Odpowiedz
      vian
      Członek

Poczekamy zobaczymy, zakup routera raczej nie jest konieczny na już, więc myślę że warto zaoszczędzić parę złotych. Wg porównywarek cenowych WNR2000 można dostać za 166zł, więc może już trochę staniał?

• #192888 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no napewno, jest juz nieco taniej. w vobisie co prawda jest

promocja, ale w tej chwili stoi po ~130zl, chociaz to sprzet

po ekspozycji, ale co z tego skoro jest pelnowartosciowy..

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Odpowiedź #192875 w Wiosenne obniżki w Netgear
Twoje informacje:

Anuluj