Start › Forum › Sprzęt › Sieci komputerowe › Wiosenne obniżki w Netgear
- Ten temat ma 15 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćCzy tylko ja mam wrażenie, że ceny routerów Netgeara nie były zbyt wygórowane w porównaniu z Linksysem, Asusem, itd? W każdym razie fajnie, że jeszcze zjadą na domowych produktach, bo wymienione modele są chyba najczęściej kupowane. Sam zastanawiam się nad wymianą starego i wieszającego się routera D-link di524 na Netgeara WNR2000. Czy wiadomo PLN można oszczędzić?
-
Anonimowy
GośćA wiadomo w jakich sklepach beda te nizsze ceny?
-
vian
CzłonekCeny są różne-zależy jaki model Netgeara, ale domowe są w miarę tanie.Jeśli promocja jest od producenta to ceny powinny pójść w dół we wszystkich sklepach. W tej chwili WNR 2000 można kupić za 150-190zł.
@rafik-DI524 to śmieć nie router
-
Anonimowy
GośćFajnie… To pomogło mi ostatecznie zdecydować, jaki router kupić (wcześniej brałem pod uwagę również jeden z modeli linksysa) teraz biorę WNR1000 tylko poczekam na obniżki cen:)
-
Anonimowy
GośćProponuje ci jednak wziac wnr2000, jest drozszy o 50 zl ( przynajmniej w Vobisie) ale jest to juz troche bardziej zaawansowane urzadzenie. Z tego co obserwuje obnizki jeszcze nie weszly do sklepow.
-
Anonimowy
GośćJesli nie spieszy ci sie jakos bardzo to moze poczekaj az te obnizki wejda w zycie. Patrzylem w vobisie, to ceny sa nieruszone, a ten sklep jest jednym z glownych dystrybutorow netgeara. Na razie musza pewnie najpierw wyprzedac urzadzenia kupione po wyzszej cenie.
-
Anonimowy
Gośćsam myslalem, ze i tak dosc tanio sprzedaja swoj sprzet. w
porownaniu do konkurencji flagowe modele i tak czesto byly
tansze, a w testach okazywalo sie, ze prezentuja sie
podobnie lub lepiej. moze kurs dolara jakos wplywa na to 😛
sam nie wiem, podbijaja polski rynek
-
vian
Członek@skatman dlatego pisałem o WNR 2000 :). Podobno ten router ma szybki procesor i dużo ramu przez co nie ma problemów z wydajnością przy dużej ilości pakietów. Tak twierdzą spece z forum trzepak. Jak porównywać ten model z WNR 1000 to podstawową różnicą jest szybkość połączenia- WNR 1000 ma 150Mb/s a WNR 2000 300Mb/s. Czy są już sklepy gdzie ceny poszły w dół?
-
Anonimowy
GośćJeszcze nie zauważyłem żeby gdzieś staniały 🙂 Patrzyłem w Vobisie na allegro ale ceny są takie same… Ktoś wie kiedy wejdzie to w życie?? Za waszą namową zdecydowałem się jednak na model 2000… Jednak z zakupem jeszcze czekam…
-
Anonimowy
Gośćwydaje mi sie, ze ceny zostana obnizone jak zejdzie towar
ze sklepow kupiony po starej cenie i zostanie kupiony po
nowej od dystrybutora 🙂
-
Anonimowy
GośćKurs dolara raczej nie ma na to wplywu, bo od dawna jest w miare stabilny, a zlotowka sie umacnia. Jest tak jak mowia osoby powyzej, ze sklepy musza wyprzedac najpierw sprzet zakupiony po wyzeszej cenie, zeby nie bylo strat. A jak ktos sie niecierpliwi to moze zadzwonic do ktoregos z dystrybutorow netgeara, np do Vobisu. TO jest chyba najwiekszy sprzedawca ich sprzetu.
-
Anonimowy
GośćDobry ruch netgeara. Grunt to zdobyc zaufanie klienta, a nic tak nie wiaze jak pieniadze:D Zwlaszcza jesli trzeba ich wydac mniej niz sie wydawalo..
-
Anonimowy
GośćDobrze ze w ogole informuja o takiej promocji. ROwnie dobrze mogli by ja zrobic na miesiac, poszla by fama ze jest taniej, a potem jakby nidy nic wrocic do starych cen albo i wyzszych. nikt by sie nawet nie zorientowal. Dobrze ze jeszcze sa w miare uczciwe firmy.
-
vian
CzłonekPoczekamy zobaczymy, zakup routera raczej nie jest konieczny na już, więc myślę że warto zaoszczędzić parę złotych. Wg porównywarek cenowych WNR2000 można dostać za 166zł, więc może już trochę staniał?
-
Anonimowy
Gośćno napewno, jest juz nieco taniej. w vobisie co prawda jest
promocja, ale w tej chwili stoi po ~130zl, chociaz to sprzet
po ekspozycji, ale co z tego skoro jest pelnowartosciowy..
-
-
AutorWpisy