Wigilijne statystyki SMS/MMS sieci Play

Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Wigilijne statystyki SMS/MMS sieci Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #153556 Odpowiedz
      rafaik
      Członek

W Wigilię użytkownicy sieci Play pomimo problemów, wysłali ponad 20 milionów SMSów i prawie 200 tys. MMSów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #187118 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dobrze ,że choć przyznali się do problemów – choć tylko do części . Przecież podobne problemy były również z połączeniami głosowymi i to nawet w roamingu Plusa (choć sam Plus działał bez problemów)

• #187119 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie dotykaj simów Play ,nie używaj ,tylko opluwaj, nie wyłamuj się z grupy 50 mln. potencjalnych …Podaj tylko dla plusem czy ery prowadzisz interesy.Widać w twojej wsi nic nie działa!!!Że musisz korzystać z mizernej jakości play i jeszcze dzielić się swoim smutkiem:-) Rada dla Trola dzwoń ze stacjonarki.Troszkę więcej zapłacisz ale i tak nie porozmawiasz bo z takimi ćwokami jak ty żadna sieć nie łączy 🙂 Od odbiorców słyszysz słaby zasięg nic nie słychać i się rozłączają się.Kto z takim typem jak ty chciałby gadać?Pisać z gamoniem na forum jest problem a rozmawiać?Zryty masz beret,brak zasięgu i nikt cię nie lubi !!Mam nadzieję że w sylwestra ktoś strzeli ci korkiem od gazowańca w łeb i 2010 będzie wolny od zrytopopaprańców amen,albo wyłączą ci neta a play jakością w swoim pojebie ci szyki.

• #187121 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jeśli nie ma zasięgu w sieci play przełącza się tzn wybór sieci z automatycznego na ręczne i wybiera sie plusa a play na ich nadajnikach działa i po sprawie.

• #187124 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie pierwszy raz Play ma problemy. siec mają słabo skonfigurowaną, do tego na sprzęcie Huawei. jak pozyskają więcej klientów będzie jeszcze gorzej

• #187125 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

awarie, problemy to normalnie jest synonim do Play,

wpadka za wpadką a trzeba wytrwac do końca umowy

• #187126 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nikus takim komentarzem robisz sam wpadkę moderatorku

• #187127 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Widzę że co niektórym potrzebna jest szklanka zimnej wody na głowę aby się uspokoili. czytając te wypowiedzi czuje się jak bym był na meczu piłkarskim gdzie grupa pseudo kibiców próbuje sprowokować innych kibiców, nawet własnej drużyny aby im dokopać. Można to tez porównać do odrzuconego zalotnika, któremu się wydaje ze jest "naj" i odmowa dziewczyny jemu się w głowie nie mieści. A jak już nie jest po jego myśli to wszystko zrobi aby upodlić taka dziewczynę.

• #187128 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

I dobrze że w końcu ludzie zaczynają pisać negatywnie o Play. Bo właśnie wychodzi jaką jakość daje ta sieć. Praktycznie nie można być pewnym tej sieci czy będzie działała czy też nie. Już nawet nie chce wiedzieć co się będzie działo w nowy rok…

• #187129 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mialem plusa 4 lata,orznac rok.I od poczatku playa.Gdzie Wy ludziska mieszkacie ze zasiegu niemacie(alem zrymowal)Jezdze po Polsce,caly czas net w moim smartfonie umila mi czas.Braki 3g to rzadkosc.W moim rodzinnym miescie caly czas mam 3,5g.Wykupilem pakiet 500mb za 15 zl i chwale ta stacje bo wiem jak bylo w plusie!

• #187130 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja też mam 500mb za 15zł tylko że w Erze i z tą różnicą że mam zasięg wszędzie a nie tak jak w Play tylko na ich nadajnikach których jest bardzo mało.

• #187131 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kolejny operator telefonii komórkowej w ostatnich dniach przeżywał kłopoty techniczne. Tym problemy z połączeniami oraz SMS-ami dotyczyły użytkowników sieci Era. Wiecej na Alert24.pl

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #187118 w Wigilijne statystyki SMS/MMS sieci Play
Twoje informacje:

Anuluj