Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Wielka trójka walczy o pozycję lidera
- Ten temat ma 15 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
Uczestnik -
Anonimowy
GośćNo tak, Era miała udany rok. Najlepiej finansowo wypadła, a i baze klientów zancząco wzmocniła
-
Anonimowy
Gośćnie dziwne że orange zanotowało największy spadek mają
tragiczny zasięg ciągle zrywa rozmowy a telefon jest
przecież po to żeby rozmawiać nie dziwne że ludzie uciekają
-
Anonimowy
Gośćjaku: a gdzie miałeś ten tragiczny zasięg? U mnie trochę znajomych ma fony w orange i raczej na zasięg nie narzekają. A co do wyników, to orange akurat zanotowało wzrosty w segmencie klientów abonamentowych, a więc tych najcenniejszych dla opa, więc to nie jest takie proste.
-
Anonimowy
GośćW erze uzależniają wynagrodzenia od dosprzedaży czyli wciskaniu klientowi produktów którego on nawet nie wie że chce. Szuczność totalna. Era idzie śladami Oranga!!!!
-
Anonimowy
Gość@ siwus – moja matka w plusie przy przedłużeniu abo dostała "przypadkiem" inny numer z abo 25..po miesiącu kłótni go zlikwidowali. a w Erze jakoś o takich wałkach nie słyszałem
-
Anonimowy
GośćNiech walczą z korzyścią dla nas klientów. Ja na razie wolę być w drużynie goniącego i w maju zrezygnuję z abo u W3.
-
Anonimowy
GośćLarry mieszkam w centrum dużego miasta i uwierz, ze od
dłuższego już czasu nie zawsze nawet we wlasnym domu
slysze co do mnie mowia jak odbieram telefon. na szczescie
umowa niedlugo mi sie konczy. troche dziwnie bedzie sie
przeniesc sie do innej sieci, bo od zawsze bylem z orange,
wczesniej ideą, ale widać czas na zmiany. znajomi twierdzą,
że bezapelacyjnie najlepszy zasięg ma plus, więc spróbuję
-
Anonimowy
Gośćtylko plus zgadzam sie z opinia znajomych. orange i era maja gorszy zasieg i tym samym jakosc rozmow czy internetu mobilnego .
-
Anonimowy
Gośćtak, zwłaszcza w przypadku orange i netu mobilnego. To przecież chyba jedyny op, który korzysta z łączonego zasięgu 3g i cdma. Trzymajmy sie faktów.
-
Anonimowy
GośćArtykul zawiera nieprawdziwe dane o sieci Plus. Poprawne z dzisiejszego komunikatu prasowego:
Po czterech kwartałach 2009 roku Polkomtel osiągnął 8,1 mld zł przychodów z działalności operacyjnej, 1,5 mld zł zysku operacyjnego, 2,8 mld zł EBITDA oraz 1,1 mld zł zysku netto.
(porównać to z rysunkami). Daje to najwyższe przychody i EBIDTA dla Polkomtela. Pewnie przez P4.
-
Anonimowy
GośćNie zgodze sie co do zlego zasiegu orange. Przynajmniej ja nigdy z tym problemu nie mialem. Zreszta byly niedawno testy zrobione, to orange nie wypadl tam najgorzej z tego co pamietam. A co do kondycji wszystkich sieci, to to byl trudny rok. Era zagrala wstrzemiezliwie i to jej sie oplacilo. Orange wprowadzilo sporo nowosci i stad takie zachwianie. Moim zdaniem ubiegly rok bardzo pomaranczowym zaowocuje w najbliszym czasie, bo widac, ze szybko ida teraz do przodu. Przede wszystkim bardzo sie uaktywnili: prowadza teraz loterie, daja sporo nowych ofert, pracuja nad mobilneym netem. Rok 2010, na pewno bedzie ciekawy.
-
Anonimowy
GośćNo właśnie , Plusowi wyniki finansowe nabija romaing Playa. Bez tego byłoby bardzo słabo z nimi. Ogólnie Era zaliczyła najrówniejszy i najspokojniejszy rok, zmniejszając dystans do Plusa i Orange
-
Anonimowy
GośćMAM OD 3 MIESIĘCY W PLUSIE I JEST OK, W KOŃCU WSZĘDZIE ZASIĘG I NIE ZRYWA POŁĄCZEŃ!!!!
A TAK BYŁO WCZEŚNIEJ W ORANGE – MAKABRA, PODOBNO
GORSZY ZASIĘG MA TYLKO PLAY
-
Anonimowy
GośćZasięg w Ząbkach k. Warszawy Orange ma fatalny. Ludzie mają powieszone telefony na balkonach bo w domu nie ma zasięgu. Natomiast Era ma 3G i GSM full a Plus na ok 75%.
-
Anonimowy
GośćOrange potrafi się dławić nawet w centrum warszawy :/ Co do tego wyścigu, trzeba przyznać że zarówno Era jak i Orange gonią ostro Plusa. Ale to chyba Era wpierw prześcignie Orange a potem czas pokaże. Bo 2009 naprawdę Era przeszła spokojnie jak ktoś to ujął pozyskując nowych klientów. Więc ta różnica się zmniejsza z kwartału na kwartał.
-
-
AutorWpisy