Wideotest: Nokia N8

Start Forum Sprzęt Nokia Wideotest: Nokia N8

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #150979 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Nokia N8 to propozycja dla tych, którzy poszukują nowoczesnego telefonu ze sprawdzonym systemem operacyjnym z możliwością instalowania dodatkowych aplikacji. Atutemi telefonu są bez wątpienia bardzo dobry aparat fotograficzny i możliwości multimedialne.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #237508 Odpowiedz
      akmk
      Członek

Cytując- sprawdzone rozwiązania opakowane w najnowszą technologię i dodatkowe przydatne funkcje,i nie pomijając tego że jak każdy Symbian zawiesza się i restartuje tylko tu nie wyjmiemy baterii żeby ją zrestartować

• #237518 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

i ostatnie modne umieranie tej nokii

• #237529 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

CENA tego smartaparatu jest KOSMICZNA, za co … procesor jest jak w E52 600mhz
      PS. Znalezione w sieci:
      „..Znacznie taniej można ją kupić w USA, gdzie Finowie mocno rywalizują o rynek z iPhone’em – kosztuje tam ok. 300-350 dol. za sztukę” 😎

• #237535 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Chyba czas zamienic wysłużoną N97.Po dwóch latach.Poczekam jeszcze trochę może cena trochę spadnie.1500 zł to mogę jeszcze dac,tak jak za 97 dałem kiedyś.Na dwa koła to trochę jestem za skompy.Mimo tego zawieszania i resetowania ras na dwa tygodnie symbian mi najbardziej pasuje.Bada i Android to nie dla mnie,dużo rzeczy im brakuje,mimo o wiele szybszej pracy i innych plusów.

• #237558 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

symbian to archaiczny system ktory….umiera. z niego przesiadlem sie na androida i jeste rewelacyjny.mnogosc opcji, aplikacji,wizualizacja,dzialanie, to czyni dla mnie androida nr 1.
      ktry: pobaw sie andkiem to juz nie wrocisz do symbiana.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #237529 w Wideotest: Nokia N8
Twoje informacje:

Anuluj