- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 8 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
akmk
CzłonekCytując- sprawdzone rozwiązania opakowane w najnowszą technologię i dodatkowe przydatne funkcje,i nie pomijając tego że jak każdy Symbian zawiesza się i restartuje tylko tu nie wyjmiemy baterii żeby ją zrestartować
-
Anonimowy
Gośći ostatnie modne umieranie tej nokii
-
Anonimowy
GośćCENA tego smartaparatu jest KOSMICZNA, za co … procesor jest jak w E52 600mhz
PS. Znalezione w sieci:
„..Znacznie taniej można ją kupić w USA, gdzie Finowie mocno rywalizują o rynek z iPhone’em – kosztuje tam ok. 300-350 dol. za sztukę” 😎 -
Anonimowy
GośćChyba czas zamienic wysłużoną N97.Po dwóch latach.Poczekam jeszcze trochę może cena trochę spadnie.1500 zł to mogę jeszcze dac,tak jak za 97 dałem kiedyś.Na dwa koła to trochę jestem za skompy.Mimo tego zawieszania i resetowania ras na dwa tygodnie symbian mi najbardziej pasuje.Bada i Android to nie dla mnie,dużo rzeczy im brakuje,mimo o wiele szybszej pracy i innych plusów.
-
Anonimowy
Gośćsymbian to archaiczny system ktory….umiera. z niego przesiadlem sie na androida i jeste rewelacyjny.mnogosc opcji, aplikacji,wizualizacja,dzialanie, to czyni dla mnie androida nr 1.
ktry: pobaw sie andkiem to juz nie wrocisz do symbiana.
-
-
AutorWpisy