Warto być z Erą -nowa kampania wizerunkowa sieci Era

Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Warto być z Erą -nowa kampania wizerunkowa sieci Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #154636 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Dzisiaj startuje nowa kampania wizerunkowa sieci Era. Dwa 45-sekundowe spoty telewizyjne pokazują przykłady ważnych wydarzeń w życiu różnych osób, którym towarzyszy Era. Kampania zachęca do pozostania z siecią i korzystania z jej różnorodnych usług, jak również z pomocy i doradztwa profesjonalnej obsługi klienta.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #181424 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

kampania ok,oferta 3w1 tez ok..mam nadzieje ze PTC,zgodnie z zapowiedziami prezesa postawi na zasieg i pojemnosc sieci,bo jednak w tym są braki o czym niektorzy klienci,nie tylko poza miastami,wiedzą az za dobrze

• #181425 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ostatnio sporo nowości wprowadzili, więc dobry moment na kampanię. era ma się co raz lepiej

• #181426 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ostatnie zmiany zdecydowanie na plus. Może w reklamach Era powróci do dawnego stylu sprzed ok. 10 lat?

• #181427 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ziggy: dobrze napisane. Też mi się marzy, żeby PTC miała takie reklamy, jak ponad 10 lat temu, takie wyjątkowe fajne, miło kojarzące się z barwami marki Era, tak jakie ma Telefonica z O2. Jak ktoś obejrzał chociaż jedną reklamę O2, to wie o czym piszę. Pamiętajmy jednak, że szwaby z DT mają w PTC, ponad 90% udziałów, co nie gwarantuje mi pewności, że marka Era pozostanie na naszym rynku:( Niestety obecny róż, m.in. na stronie www czy ulotkach/bilboard’ach, przypomina mi, że "zniszczenie" marki ERA na paskudy róż dojcze szajse, może mieć miejsce w każdej chwili, ech…

• #181428 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Z czego czytałem, to przedstawiciele mówili dosyć dawno temu, że nie zmienią nazwy marki, jeśli ta będzie w bardzo dobrej kondycji, a Era JEST w bardo dobrej kondycji. Marka zostanie zmieniona, jeśli Era zacznie tracić klientów. Mam nadzieję, że to prawda, bo T-mobile w Polsce mi się nie uśmiecha.

Gdyby Era wróciła do lat świetności, jakie miała 3 lata temu, to wróciłbym do niej, po przeniesieniu numeru z Ery abo na Play abo, ale to wszystko zależy od cena/min/tel liczone w złotówkach, a jeśli chodzi o jakość to nikogo nie słucham, bo w Erze, Plusie i Play’u problemów z jakością nigdy nie miałem.

A oferta malejąca, wolne żarty. Naliczanie sekundowe od 5go miesiąca, ok 70gr/min przez 4 miesiące, potem tanieje do poziomu pod koniec umowy takiego, jaki mają wszyscy od początku umowy. Może się poprawią, bo już mój abo w Erze sprzed 3 lat był lepszy.

• #181429 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Też tak uważam, kampanie są OK ofert 3w1 także. Jak na razie mają rewelacyjną ofertę. Ostro ostatnio zaatakowali rynek.

• #181430 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

Nie da się ukryć, że ułatwiają kontakt z bliskimi. Dzięki Godzinom za grosze w TT, a teraz ofercie w rodzinie rozmawiam z bliskim wpierw za 29 gr za h, a obecnie za darmo. Za to dziękuję Erze bo z roku na rok koszty użytkowania telefonu w moim przypadku maleją.

• #181431 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Obecne reklamy wizerunkowe to nie ten styl, co pierwsze reklamy Ery, ale temat fajnie ujęty. Jeśli chodzi o promocje, to rzeczywiście na 13stkę wprowadzili kilka naprawdę niezłych opcji. Teraz choćby potrójne doładowanie w Tak Taku.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #181425 w Warto być z Erą -nowa kampania wizerunkowa sieci Era
Twoje informacje:

Anuluj