Walentynkowa promocja w GTI (Orange)

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Walentynkowa promocja w GTI (Orange)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #150239 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

GTI – partner Orange – przygotował dla swoich Klientów nowe niespodzianki. Rusza „Walentynkowa promocja”, która trwa od 08 lutego 2011r.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #243128 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

GTI najbardziej żałosny agent Orange. Wciskają ludziom stare telefony jako nowe. Nie chcą przyjmować do serwisu uszkodzonych telefonów. Nie trzymają się procedur. Zdecydowanie odradzam podpisywanie umów w salonach tego agenta. Jak zobaczycie gdzieś znaczek GTI uciekajcie gdzie pieprz rośnie.

• #243148 Odpowiedz
      webis
      Członek

„Abonent otrzyma płytę CD z muzyką dla zakochanych a dodatkowo słodką niespodziankę.” Uwielbiam takie smaczki marketingowe, mające zachęcić mnie do korzystania z usług danej firmy. Szczególnie, jeśli zderzę je z promocjami, z których rzeczywiście korzystam, jak np. podwójne doładowania w Tak Taku, gdzie dostaję 150 zł gratis na rozmowy 🙂

• #243223 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Masakra, Era i Heyah dają podwójne doładowanie w mixie i prepaidzie, a Orange cd z romantyczną muzyką i słodycze za podpisanie umowy- a później niech użytkownicy się martwią.

• #243356 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wygląda na to, że w serwisach telekomunikacyjnych jest błąd, ale podwójne doładowanie na pewno obowiązuje w mixie Heyah, ponieważ to sprawdziłam na stronie operatora.

• #243611 Odpowiedz
      webis
      Członek

Heh, nie wiem, co jest takiego w Walentynkach, ale na Facebooku Ery jest info, że z tej okazji rozdają darmowe startery Tak Taka.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #243128 w Walentynkowa promocja w GTI (Orange)
Twoje informacje:

Anuluj