Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › W PLAY na święta dla biznesu HTC Touch HD
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćbrakuje najwazniejszej informacji …. Ile za telefon 😉
-
Anonimowy
GośćA tak swoja droga, taki telefon miec w Play to jest bluznierstwo… dlaczego? Spojrzcie na cennik internetowy …. (przypominam ze playonline caly czas nie mozna wziac jako dodatek do abo)
-
Anonimowy
Gośćoooo! chyba cofne poprzednia wypowiedz …. wlasnie zobaczylem cennik oneplay i wreszcie stawki na net beda na "znosnym" poziomie, choc dalej bez rewelacji w porownaniu np. do Plusa….
-
Anonimowy
Gość@Kordi
Mógłbyś dać jakieś konkretniejsze namiary na to oneplay o którym piszesz, bo nie udało mi się znaleźć na stronie…
A bardzo jestem ciekaw, bo to co jest w cenniku (5gr/10kb) to faktycznie jakieś bluźnierstwo.
-
Anonimowy
GośćLol … przeciez to jest na telixie tuz pod postem do ktorego odpowiadasz :D:D:D
-
Anonimowy
GośćFaktycznie LOL 🙂
Ale to dla tego, że nie czytam wszystkich newsów tylko wybiórczo, a w streszczeniu nic nie było (jakoś się trzeba wytłumaczyć) 😉
-
Anonimowy
GośćOczywiscie ze Plusa i ich oferty biznesowej nie przebija,nawet niech o tym nie mysla.
-
Anonimowy
GośćOdzieki ci playu! Ale….juz mamy omnie w plusie 😛
Firmowe taryfy sa tam najlepsze.
Zreszta, troche poźno z tymi prezentami, jak omnia w plusie jest od 1zl.
-
Anonimowy
Gośćtelefonik fajny, ale siec niezbyt. ja wole mojego taneigo preipaida od plusa, 36i6 , tym bardziej ze teraz korzystam z gadki szmatki i dzwonie bez limitu do jednego nuemru keidy chce
-
Anonimowy
GośćKiedy htc touch hd będzie w plusie ???
-
-
AutorWpisy