Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Urodzinowo-imieninowy prezent od Orange
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 7 miesięcy temu przez
Poll.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćCałkiem fajna sprawa i podnosi opinię użytkownika o swojej sieci. A do tego 120 minut dwa razy do roku można za darmo pogadać.
-
Anonimowy
Gośćfaktycznie, miły prezent na święta. Dobrze, że można łączyć z innymi promocjami.
-
Anonimowy
GośćNa numery stacjonarne to nie dziala. Na stronie Orange jest napisane ze do wszystkich w sieci orange.
-
Anonimowy
GośćWojtek: minuty obowiązują na stacjonarne, napisal tak rzecznik orange na swoim blogu.
-
Anonimowy
GośćJeśli ktoś ma urodziny i imieniny tego samego dnia to dostanie podwójnie ale jednocześnie podwójnie straci 😉
-
Anonimowy
Gośćale dac tylko 1 dzień na wykorzystanie to gruba przesada
-
Anonimowy
GośćFajny prezent, cos podobnego do tych pakietow orange abonamentowych. Cos sporo tam dzialaja ostatnio.
-
Anonimowy
GośćA teraz jakby popatrzec na te wszelkie promocje, to w play mixtura jest to promocja swiateczana i mozna miec najlepsze telefony juz za 1zł.
-
Anonimowy
Gośćjedna z głupszych promocji i do tego nie zawsze działa poprawnie :/ tak lubię orange, że tylko czekam na koniec umowy i zmieniam operatora…
-
Poll
CzłonekJeśli dobrze zrozumiałem to ja dziękuję za 120 minut do wykorzystania w dniu urodzin. To raczej moi znajomi powinni to otrzymac by móc złożyć mi ew. życzenia.
-
-
AutorWpisy