Urodzinowo-imieninowy prezent od Orange

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Urodzinowo-imieninowy prezent od Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • #153667 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

120 minut w prezencie na rozmowy dla użytkownika dowolnej oferty pre-paid Orange, który wyśle SMS-em swoje imię, datę urodzin i imienin.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #186562 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Całkiem fajna sprawa i podnosi opinię użytkownika o swojej sieci. A do tego 120 minut dwa razy do roku można za darmo pogadać.

• #186563 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

faktycznie, miły prezent na święta. Dobrze, że można łączyć z innymi promocjami.

• #186564 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Na numery stacjonarne to nie dziala. Na stronie Orange jest napisane ze do wszystkich w sieci orange.

• #186565 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wojtek: minuty obowiązują na stacjonarne, napisal tak rzecznik orange na swoim blogu.

• #186566 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jeśli ktoś ma urodziny i imieniny tego samego dnia to dostanie podwójnie ale jednocześnie podwójnie straci 😉

• #186567 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ale dac tylko 1 dzień na wykorzystanie to gruba przesada

• #186568 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Fajny prezent, cos podobnego do tych pakietow orange abonamentowych. Cos sporo tam dzialaja ostatnio.

• #186569 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A teraz jakby popatrzec na te wszelkie promocje, to w play mixtura jest to promocja swiateczana i mozna miec najlepsze telefony juz za 1zł.

• #239942 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jedna z głupszych promocji i do tego nie zawsze działa poprawnie :/ tak lubię orange, że tylko czekam na koniec umowy i zmieniam operatora…

• #239953 Odpowiedz
      Poll
      Członek

Jeśli dobrze zrozumiałem to ja dziękuję za 120 minut do wykorzystania w dniu urodzin. To raczej moi znajomi powinni to otrzymac by móc złożyć mi ew. życzenia.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #186567 w Urodzinowo-imieninowy prezent od Orange
Twoje informacje:

Anuluj