Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Twoja Komórka znika z rynku
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 12 lat, 12 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćSzkoda, ale można się było tego spodziewać. Testy komórek które dawno były np. w Mobility w TK ukazywały się z kilkumiesięcznym opóźnieniem. Od 2 lat kupuje tylko Mobility czasami MI.
-
Anonimowy
GośćTO KWAŚNIAK UWALIŁ TO PISMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ON
ZNISZCZYŁ MARKĘ, GDY PRZEJĄŁ WŁADZĘ W TK PISMO
SPADŁO NA D N O !!!!
-
Anonimowy
GośćMnie sumienie ruszyło jak red.Rabieja zmienili i pismo zrobiło się "szare" i "nijakie". Przedtem miało charakter, choć w testach były 2-3 telefony. Ale TK miało charakter, a "spytało mnie społeczeństwo" to paradoksalnie najlepsza część pisma.
PS. Pozostały tylko 2 czasopisma MI i Mobility, ale chyba podzielą los TK, ostatnio MI zrobiło się nieciekawe, w testach koreańskie i tajwańskie "badziewie", do którego trzeba nosić akumulator samochodowy na plecach.
To tyle, może się mylę.
-
Anonimowy
GośćKiedyś moja ulubiona gazeta… Później gsmoline, telix, telepolis, fkn… A ostatnio szkoda było kupować, bo dużo obszerniejsze testy w internecie…
-
Anonimowy
GośćKupowałem Gazete od samego poczatku, ponieważ w 1998 r. równierz kupiłem pierwszy telefon. I jak widac telefony poszły do przodu z technologią, a gazeta niestety została w tyle. Ale i tak dziekuje za to co mogłem sie dowiedziec o tel……
-
Anonimowy
GośćI bardzo dobrze. Słabi muszą odejść. Marni redaktorzy naczelni zniszczą każdą gazetę.
-
Anonimowy
GośćALE KWAS !!!
-
-
AutorWpisy