TotalMoney.pl porównje ceny za prąd i TV

Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe TotalMoney.pl porównje ceny za prąd i TV

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #155535 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Na portalu TotalMoney.pl wystartowały właśnie porównywarka cen energii elektrycznej oraz porównywarka pakietów telewizyjnych. Pierwsza z nich umożliwia kalkulacje rachunków za prąd u prawie wszystkich sprzedawców energii elektrycznej w Polsce, druga zestawia oferty pakietów telewizyjnych od dostawców cyfrowych, kablówek i operatorów telekomunikacyjnych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #175907 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Niestety serwis działa źle, przynajmniej porównanie ofert telewizji. Według portalu moge mieć wszystkie kanały satelity "n" za 38 a to nie prawda..

• #175908 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To chyba kolega "Paweł" źle patrzył. Oczywiscie, że jest obecnie promocja dla nowych klientów za 38 zł wszystkie pakiety… najpierw sprawdź dokładnie.

• #175909 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mi się tez zgadza, sama teraz płace za wszystkie 38 zł – jest to chyba wiosenna promocja, także jest ok.

• #175910 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Polecam nkę – wykupiłem u nich własnie wszystkie kanały przez pol roku za 38!

• #175911 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A ja sobie energie zmienię, wyszło mi ze moge płacic o 150 mniej – mieszkam w wawie. Dobre narzedzie ta porownywarka.

• #175912 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie wiedziałem, że jest taka promocja, a na tej stronie nic na ten temat nie ma, że to promocja.

Mam "n" od ponad roku i za te 38zł mam 2 pakiety i podstawowy, dlatego się dziwie.

• #175913 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Poprawka – za 38zł to jest na 4 miesiące TYLKO! A takiej informacji nie ma w porównywarce, przez co narzędzie jest mało przydatne, bo nie ma w nim dokładnych informacji

• #175914 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No dokładnie za 38 pln – są 2 pakiety + podstawowy – ale tak własnie jest na tej porównywarce.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #175914 w TotalMoney.pl porównje ceny za prąd i TV
Twoje informacje:

Anuluj