Telewizja w komórkach dociera do 5,5 mln Polaków

Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Telewizja w komórkach dociera do 5,5 mln Polaków

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #152409 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Info-TV-FM dociera z sygnałem telewizji mobilnej DVB-H do 5,5 mln Polaków, ale ciągle nie podpisała umów na sprzedaż usługi z operatorami komórkowymi. Spółka liczy, że uda się to w drugiej połowie 2010 r. UKE zaczyna się interesować tym, dlaczego na rynku nie ma oferty detalicznej.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #194343 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie rozumiem po co leszczom bez infrastruktury z Info-TV-FM przyznali koncesje na te TV ktoś przecież musi sponsorować zakup telefonów wyposażonych w tę funkcję. Wychodzi na to że operatorzy na swój koszt mają sponsorować rozwój Info-TV-FM. Nie tedy droga panowie (nie lubię monopoli ale w tym przypadku W3 / W4 chyba zachowali się w miarę rozsądnie). Skoro teraz dają sygnał za free to może niech zrobią kolejne badanie jaki % abonentów na własny koszt zakupiło sprzęt umożliwiający darmowy odbiór DVB-H ?

• #194344 Odpowiedz
      wlo
      Uczestnik

deklaracje deklaracjami… czy było pytanie o zakup sprzętu, któy jest wymagany do korzystania z takiej usługi?

Ja za 5 złotych bym nie skorzystał, nawet gdyby w ofercie było 100 kanałow 😉 Nie mam czasu na oglądanie telewizji w telefonie. Natomioast 10 złotych na pewno bym zapłacił z możliwość słuchania cyfrowego radia – nawet tylko jednego czy trzech stacji 😉

• #194345 Odpowiedz
      wlo
      Uczestnik

Ja nie widzę problemu, żeby mądrzy z Info-TV-FM opowiadący jakie to kokosy można na tym zrobić, zawiązal spółkę świadczącą usługi detaliczne… Naprawdę nie ma obowiązku a nawet nie jest zalecane być aż tak miłym i uprzejmym w panującym także u nas systemie ekonomicznym, zeby dawać krocie zarabiać innym 😉 Ja jestem wręcz w szoku po tym jak usłyszałem baśnie i tym jacy to oni są dobrzy dla innych. Nie ma w tym kraku drugiej takiej firmy chyba!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #194343 w Telewizja w komórkach dociera do 5,5 mln Polaków
Twoje informacje:

Anuluj