Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Telewizja n w salonach sieci Era
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćN pozazdrościła polsatowi, który wykupił Mpunkty od plusa i chce wejść do sieci dilerskich Ery. Czy to im pomoże? Chyba nie, N jak dla mnie to tylko reklamówka i nic więcej.
-
Anonimowy
Gośćprosze prosze n-ka wypada z niektórych punktów play.bardzo dobrze niech sie n wezmie za rozsądne punkty sprzedaży
-
Anonimowy
GośćNic złego w tym nie ma. Więcej punktów sprzedaży N i tyle. a Era tez na tym może skorzysta. ciekawa współpraca
-
Anonimowy
GośćOstatnio brałem N i szkoda że wcześniej tego nie było to nie musiał bym daleko jeździć bo Erę mam nie daleko więc gites. Dokładnie, dla N to nowe punktu, dla Ery dodatkowa prowizja od sprzedaży. Proste zasady z korzyścią dla dwóch stron.
-
Anonimowy
GośćJa powoli się rozglądam za punktami CP, bo się do internetu przymierzam – a przy okazji może coś się na tych usługach zintegrowanych zyska.
-
Anonimowy
GośćZaczynam powaznie zastanawiac sie nad oferta Cyfrowego Polsatu. Jezeli od jednego operatora dostane telewizje, telefon oraz jak wynika z zapowiedzi szybki internet to chyba w to wchodze.
-
-
AutorWpisy