Start › Forum › Rynek › Rozliczenia i płatności › Telefonia stacjonarna w Play ?
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
CzłonekPlay rozsyła zaproszenia na konferencję. Według naszych informacji może chodzić o usługę telefonii stacjonarnej a dokładniej o połączenie numeru telefonu komórkowego z telefonem stacjonarnym. W październiku 2009 r. Play otrzymał od Urzędu Komunikacji Elektronicznej numerację stacjonarną na terenie całego kraju.
-
Anonimowy
GośćSPQM=299(1-7,0) i SPQM=308(1,5-0). Chyba nie każdy to rozumie. Możecie wyjaśnić?
-
Anonimowy
GośćSymbole literowe SPQM oznaczają początkowe cyfry przydzielonego bloku numerów, przy czym symbolowi literowemu "M" odpowiada tysiąc NN;)
-
Anonimowy
Gość"Według naszych informacji może chodzić o usługę telefonii stacjonarnej a dokładniej o połączenie numeru telefonu komórkowego z telefonem stacjonarnym." – cieplo ale nie goraco.. 😉
-
Anonimowy
GośćTyler –> Jak wiesz więcej napisz [email protected] Gwarantuję anonimowość 🙂
-
Anonimowy
GośćTyler to będzie wzór ery domowej ? czyli sam stacjonarny ? Wiem w 99,99% że jesteś wiarygodny.
-
Anonimowy
GośćPrzyznam, że w tej chwili w Erze trzyma mnie tylko usługa konwergentna. Prowadzę działalność i muszę mieć w miejscu pracy nr. stacjonarny a poza pracą wykorzystuję tylko prywatny nr. komórkowy.
Niestety Era w mojej okolicy zalicza ostatnio co jakiś czas większe lub mniejsze awarie. Ostatnia trwała pół dna, a poprzedni ciągnęła się z drobnymi przerwami przez tydzień, i przyznam, że mam ich dość ;-/
-
Anonimowy
GośćCzy będzie można przenieść swój numer stacjonarny do Play?
-
Anonimowy
GośćB. dobra informacja.. Ciekawe jak będzie wyglądała opcja zmiany lokalizacji.
-
Anonimowy
Gośćjeśli dadzą stawki:
19gr – do stacjonarnych,
29gr – do komórkowych,
to będzie Hit.
-
Anonimowy
Gośćna stacjonarne bedzie za darmo, bo juz teraz za 30zl w Play mam 1000 minut na wszystkie stacjonarne
-
-
AutorWpisy