Telefon Nokia za doładowanie w Play

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Telefon Nokia za doładowanie w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • #153026 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Przez dwa tygodnie klienci Play i Banku Zachodniego WBK mogą wygrać aparaty telefoniczne. Konkurs trwa do 7 marca 2010 roku. Otrzymanie jednej z nagród wymaga zrealizowania doładowania telefonu w okresie od 22 lutego do 7 marca 2010 roku kwotą nie niższą niż 30 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #190675 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak mam wziąć udział w tym konkursie, jeśli przeniosłem mój numer do play, a system doładowań BZ WBK rozpoznaje sieć po numerze, zamiast odpytywać bazę operatora (wypisuje mi, że jestem w Orange)? Mogliby to wreszcie naprawić.

• #190678 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Hehe widać oferta mocno ograniczona i skierowana tylko na doładowania nic więcej. Wg mnie mogli by się bardziej postarać a nie oferta a raczej konkurs rodem z Plusa;/

• #190679 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To niby co mają 24 telefony na dobe do wygrania? nie wierze!

• #190680 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

e, nic wielkiego. telefony z dolnej półki, do tego pewnie się okaże, że jest ich niezbyt dużo a dadzą nagrody pocieszenia – 5 pln do doładowania np. 🙂

• #190681 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Albo i tego nie. Faktycznie nie kuszą telefonami. Ale cóż próbują skusić żeby doładowywać a wiadomo im częściej tym większa szansa. Promocja przeciętna.

• #190682 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

to nic innego jak nabijane ludzi w butelke, bo system rozpoznaje klienta Play po numerze, a tu wielu ludzi przyszlo od innych i zachowalo numer. Kolejna rzecz to telefony, które nie powalają….

• #190683 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

to jest wielkie g bo ostatnio doladowalem 3 razy

• #190684 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a numer jest wzienty z play to jest zachenta tylko 3 razy po 50 dych w jeden dzien

• #190685 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mam na imie Aneta i to jest kit z tymi telefonami na 100

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #190684 w Telefon Nokia za doładowanie w Play
Twoje informacje:

Anuluj