Taryfy Nowa Firma w sieci Era

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Taryfy Nowa Firma w sieci Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • #153111 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Taryfy Nowa Firma w sieci Era
      Pakiety z
      1500 minut, połączenia w cenie już od 1 gr netto w sieci Era, SMS już od 5 gr
      netto. To tylko niektóre propozycje w ramach taryf Nowa Firma, które od 15
      lutego zaoferuje swoim klientom Era Biznes. Oferta adresowana jest przede
      wszystkim do małych firm.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #190239 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Całkiem nieźle. Minut sporo, a rozmowy za 1gr w sieci tez mają sens w przypadku mniejszych firm

• #190240 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play Fresh daje za zasilenie kwota 30 złotych nielimitowane rozmowy w sieci Play przez miesiąć, 1000 smsów ważnych 30 dni, pakiet 100 minut na stacjonarne za 5 zł na okres 1 miesiąca i za pozostałe 25 zł 70 minut do wszystkich sieci z minutą 29 gorszy z VAT. Dla firm Fresh jest ciekawą alternatywą abonamentu i do tego bez umowy.

• #190241 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ biznesmen – w biznesie na kartę telefony ma tylko garstka firm. Tu ważne są faktury, rachunki, pewność działania telefonu nawet po przekroczeniu abonamentu. a oferta Ery dobra, 3 prezenty do wyboru i tanie minuty jak na abo

• #190242 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Gdzie Play Fresh do oferty firmowej Ery. Zresztą która poważniejsza firma wybiera ofertę na kartę z którą później są problemy żeby odpisać sobie koszta z tego tytułu. Tutaj są proste pakiety proste cenniki i coś czego nie ma w Play czyli specjalne punkty obsługi klientów biznesowych.

• #190243 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie każdej firmie potrzebna faktura,jestem na ryczałcie i fakturą to se mogę coś podcierac.Oferta może i dobra,ale u mnie połowa miasta nie ma zasięgu ery i pomyślec że to 2010 rok.Nie jest to bynajmniej jakaś dziura,bo nawet plejowi opłacało się tu zawitac,a era olewa sprawę.

• #190244 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Panowie, nie straszcie firm telefonem na karte. Przy kazdym doladowaniu elektronicznym zamawiam fakturę, doladowanie konkretnego numeru, to nie zdrapka kupowana na stacji paliw. Doladowuje zawsze za 100zl jak mam na koncie min 100zl, wiec zawsze mam pewnosc, ze mi srodkow nie braknie. Poniewaz doladowuje za 100zl mam duzo bonusow. Abonament orange dla firm mam gdzies, od kiedy nie dali mi 5 darmowych numerow. Abonament sie oplaca, jesli podpiszesz umowe na 2 lata, dostaniesz drogi telefon, ale cena rozmow tragedia.

• #190245 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Na ryczałcie możesz być dopóki nie przekroczysz danego progu $. Najwidoczniej masz dochód mniejszy niż 60-70tys rocznie więc możesz sobie być na ryczałcie po tym progu już musisz przejść na vatowca. Nie wiem jak w Orange ale teraz ostatnio czytałem że nawet sami przedłużą umowę w biznesie jeżeli zapomni się terminu więc trochę nie tego jest u nich. W Erze trochę inaczej tutaj jak zawsze są numery za grosze i inne więc się opłaca.

• #190246 Odpowiedz
      wlo
      Uczestnik

Ja mam propozycję…

Ponieważ większość firm prowadzona jest przez debili (nop bo inaczej nie można nazwać kogoś, kto wybiera ofertę abonamentową), zakłądajcie własne firmy, kupujcie sobie Fresha i doradzajcie za kasę wielką jak góry lodowe debilom, że źle robią, że wolą abonament od Play Fresh…

To dla mnie takie oczywiste. Ale widać wolicie mniej zarabiać niż byście mogli?

• #190247 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Heheh bo w firmie, chodzi trochę o co innego niż zaoszczędzenie 10zł i mało tego trudno darmo żeby jeszcze sobie głowę zawracać ładowaniem kart. Play Frash nie jest dla wszystkich jeżeli chodzi nawet o osoby indywidualne a co dopiero firmy. Ja sam mam abonament i jakoś nie czuje się debilem mając 25groszy minutę do wszystkich w nim (do Play także i to w Erze). Płacę 30zł za 120minut plus 15zł za 500mb internetu i nie w głownie mi PF. Już pomijam fakt że mam całą rodzinę w Erze…

• #190248 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@wlo: wiesz przy firmie małej, kilka telefonow ok, moge sobie miec fresha bo fakt jest to jedno z najlepszych rozwiązań w tej chwili, ale jeśli mam już kilkadziesiąt, set telefonów w firmie to nie bedę myślał o tym czy mam komuś doładować czy nie, dostaję nowe telefony, mam opiekuna, mam komfort, który pozwala mi zarobić więcej na swojej pracy. Choć w grę może też wchodzić przy dużej ilości tel. automatyczne doładowanie co miesiąc, tylko co się stanie jak komuś jednak zabraknie kasy na koncie? wraca problem, musisz komuś tam doładować konto.

pozdr

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #190239 w Taryfy Nowa Firma w sieci Era
Twoje informacje:

Anuluj