- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćto w TT Fonie Cokie kosztuję tyle samo, ale tam umowa jest krótsza i nie trzeba regularnie doładowywać. zatem nic specjalnego w Play
-
Anonimowy
Gośćnie znasz regulaminu mixtury-tam jest jak w mixplusie,umowa na doładowania,nie na czas jak w erze
-
Anonimowy
GośćA ja mysle ze jeszcze taniej taki telefon mozna kupic na tanio.pl
wystarczy tylko dobrze poszukac. I nie marnowac czasu an ukryte koszty zakupu telefonów w takich sieciach.
-
Anonimowy
GośćCo z tego, ze telefony sa tansze skoro usługi w Play sa mierne?
Przedwczesne kasowanie darmowych smsow i pakietow minut, fatalna jakos polaczen i to tylko czubek gory lodowej…
Po roku w Play zastanawiam sie nad ucieczka.
Tylko dokad skoro reszta jeszcze gorsza.
Chyba uciekne ale do telefonu na korbke.
-
Anonimowy
Gośćbardzo fajnie na filmie wygląda ten LG GD330, zwłaszcza klawiatura i tylne skórzane wykończenie
-
Anonimowy
GośćLubię slidery od LG bo mają w sobie mnóstwo smaku i elegncji, w tej chwili mój ulubiony to LG BL20
-
Anonimowy
GośćZastanawiam się jak popularny stanie sie LG Cookie II którego premiera ma nastąpić po nowym roku!
-
Anonimowy
GośćCeny telefonów LG spadają przy jednoczesny wzroście popularności marki, są już na 3 miejscu najpopularniejszych producentów
-
Anonimowy
GośćOjej ten telefon na tylniej obudowie jest powlekany skórą i fajnie bo moich komórkach panel zawsze mi sie rysuje
-
-
AutorWpisy