Tanie połączenia z zagranicą.

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Tanie połączenia z zagranicą.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 55
  • Autor
    Wpisy
    • #157624 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Brak konkurencji na rynku połączeń międzynarodowych powoduje, że ceny tych połączeń są nadal wysokie. Na szczęście niektórzy operatorzy znaleźli sposób na to, jak obejść przepisy zabraniające świadczenia usług w zakresie połączeń za granicę. Skorzystawszy z niektórych opisanych przez nas usług można dużo zaoszczędzić.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #158041 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

czesść mam pytanko jade do niemiecmam telefon na karte, jakego oeratora wybrac a by poloczenia były tanie lub sms, bardzo mi na tym zależy, dziekuje

• #158044 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wydaje mi sie ze najkorzystniej bedzie jak wezmiesz ere gdyz teraz jest promocja ze ze wszystkimi karajami z zagranicy placisz cyba przeszlo 2 zl pozdro pa

• #158045 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a ja znalazlem ciekawsza oferte niz pokazane w tym artykule….
      http://www.tanifon.pl na tej stronie jest szeroki wachlarz uslug tanszych polaczen… ja polecam tanifonMOBILE… i lacze sie z komorka zagraniczna 0,67/min brutto + cena pol. z tel stacjonarym (0,19/min taninymerek TT)

ps do dzis nie udalo mi sie dodzwonic na ich ifolinie :0801 888 488

• #158046 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam pytanie: ile kosztuje połaczenie z telefonu komórkowego w sieci ORANGE w twoim planie na numer 0801?

• #158047 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

czesc! mam pytanie – jak moge najtaniej zadzwonic z komorki na telefon stacjonarny do niemiec?? za odpowiedz z gory serdecznie dziekuje, pozdrawiam

• #158031 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

POMÓŻCIE!!!JAK DZWONIC Z TELEFONU KOM.TANIO DO NIEMIEC NA STACJONARNY A DO FINLANDI Z TEL.KOM.NA TEL.KOMORKOWY. Z GÓRY DZIEKUJE

• #158048 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

czesc.Jak najtaniej można połączyć się z Irlandia na komórke?Czy ta druga osoba ponosi jakieś koszta? prosze o pomoc !

• #158049 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

może jest taka karta aby zadzwonić z budki telefonicznej?

• #158050 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak moge dzwoni z hiszpanii do polski taniej

• #158054 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

z komorki z polski – halo komorka na interia.pl – 1.27 za min. obojetnie czy na kom. czy na stacjonarny za granice, naliczanie co min., moza dzwonic z popa czy orange go., poki co tanszego nic nie znalazlem a nie szukalem juz okolo 4 miesiecy. pozdrawiam

• #158055 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak dzwonić i sms tanio z Polski do Czech?

• #158056 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak dzwonic tanio do angli z komorki w orange piszcie

• #158057 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja mam dokladnie takie samo pytanie !! jak dzwonic tanio do angli z komorki na komorke w orange piszcie..

• #158058 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Najtaniej z Fancji mozna dzwonic na stacjonarke na karcie Eurolatina koszt takiej karty to 7.62 euro mamy do dyspozycji 400 min z budki lub 300 min z telefonu stacjonarnego .Pozdrawiam

• #158059 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jestem czesto w niemczech i duzo dzwonie do polski koszta mnie zzeraja doradzcie mi jaka siec w niemczech jest najtansza

• #158061 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Probowalam zadzwonic wedlug instrukcji Tomka-czyli z halo komorka do szwecji i za kazdym razem kiedy mam wcisnac gwiazdke(wybieranie tonowe)rozlancza mnie,wiec nawet nie mam szansy wbic docelowego numeru.Czy ktos wie o co chodzi-Pomozcie

• #158062 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

WItam Wszystkich,… mam takie pytanie… w telefonie znalazłem nie odebrane połączenie z niemiec..ale .. nie bylo by nic w ty mdziwnego zeby nie numery kierunkowe jakie tam zobaczyłem mieszkam w Białym stoku..

a kierunek w numerku był taki.. +4849 i dalej numerek ..

Czy osoba ktora do nie dzwoniła uzyła niemieckiej Karty ale dzwoniła z Polski ?

zalezy mi na poznaniu tego !!.. będę wdzięczny za pomoc!…

• #158064 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Hej może wie ktoś jak tanio dzwonić na australijski numre komórkowy.Ostatnio dzoniłem z budki przez karte telegrosik i 13minut kosztowało mnie 20zł!! Strasznie drogo.Pomóżcie

• #158067 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

witam wszystkich. mam pytanko jak mam mozna dzwonic tanio z komorki do niemiec jezeli chodzi o siec to mam plus gsm. bardzo prosze o pomoc. z gory dziekuje pozdrawiam.

• #158068 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mam prosbe.jak najtaniej dzwonic z polski z sieci mix plus do hiszpanii.bardzo prosze o odpowiedz.pilne.dzieki.pozdrawiam

• #158071 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

potrzebuje pomocy!!! chodzi o to bym mogła z niemiec do francji na tel.komórkowy. Czy mozna kupic w niemczech jakąs startówke na takie poolaczenia zeby drogo nie wychodzilo?? dzieki za jakies info…

• #158072 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a zapomnialam dopisac ze chodzi mi o karte do tel.komórkowego.Dzienx 🙂

• #158073 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hej mam pytanko. jak najtaniej zadzwonic z tel. komorkowego sieci era do Angli?moge urzyc karty prepaid?

• #158074 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hej. mam pytanko wie ktoś ile kosztuje sms i ile jest za minute z mix plusa na komórke z angielskim numerem??????

• #158075 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie wiem ile w mix plusie ale w play 50gr za sms i 2zł za minute się płąci 😉

• #158076 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

te połączenia z orange z zagranicą przez 0708108108 sa nieaktualne z tego co mi wiadomo to orange zerwało umowe bo tracili na tym kase

• #158077 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Hello -czy ktos wie jade do wloch i chcialem kupic dobra mozliwie tania karte prepaid(calling card0 do komorki ,moze ktos wie jakiej firmy kupic.bede dzwonil do Polski i USA.dzieki za odpowiedzi

• #158078 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hej mam pytanko jak mozna dzwonic i pisac smsy tel kom siec plus z CZECH do POLSKI??? Prosze napiszcie z góry dziekuje

• #158079 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Witam.Może ktoś wie jak dzwonić z Polski na komórke niemiecką taniej?Na stacjonarny do niemiec to dzwoncie z numeru 0708-188-882 za 0.35 gr.za min.Jak wiecie coś o dzwonieniu na niemiecki numer to dajcie znać.Pozdrawiam

• #158081 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak najtaniej dzwonic z tel. stacjonarnego w Niemczech na polski? Adres stronki z tymi prefiksami bym prosiła lub od razu prefiks i jego cenę za min. poł. Z góry dziękuję!

• #158082 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hej jak mozna tanio dzwonic z siec plusmix na komorke do anglli.

• #158083 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

.. na widok logo TPSA źle mi sie robi, gdyby rozdawali laptopy ziobry to nieodzyskaja pozycji

• #158084 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hejka. mam prozbę chcę jak najtaniej dzwonić do Niemiec może ktoś mi pomoże proszę

• #158085 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

voicemobile oferuje rozmowy do polski już za 2 centy/minute na nr. stały. chcesz dzownic na komórkę płacisz tylko 10 centów/minute.

zameldować się tylko, konto naładować i gra. aha przed każdym telefonowaniem trzeba nr wybić 0911-131383

ciekawa sprawa.

http://www.voicemobile.de

• #158086 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Cześć mam pytanie jak dzwonić najtaniej ze Szwecji z telefonu komórkowego w sieci orange do Polski na telefon stacjonarny i telefon komórkowy w sieci mix plus?Z góry dziękuję za odpowiedź

• #158088 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

potrzebuje pomocy jak dzwonic taniej z komórki sieci plus do grecji na komórke z góry dzienkuje

• #158089 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ech… więcej pytań niż odpowiedzi… jednym słowem kuuurwa !!!!

• #158090 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

z farncjii do polski i odwrotnie…… jak najtaniej. doradzcie

• #158091 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak najtaniej mozna pisac sms z plusa z Polski do Irlandi prosze o pomoc.

• #158092 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

witam jak dzwonic z francji do polski z komorki w

orange(francja)do polski na stacjonarny moze zna ktos ten

kod co sie wpisuje w telefonie komorkowym

• #158093 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ile kosztuje minuta do szwecji na komurke z plusa

• #158094 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

NAJTANIEJ Z NIEMIEC WYCHODZI DZWONIAC Z NIEM E-PLUSA NA STACJONARNE DO POLSKI- 0,05 EURO CENTA ZA MINUTE (OK 0,21 GR) A JESZCZE LEPSZE JEST ZAINSTALOWAC W TEL GG. W PLAY ZA 5ZL MOZNA WYKUPIC PAKIET 5MB. STARCZA NA CALY MIES. SMSY W KRAJU NAWET TAK TANIO NIE WYCHODZA. POLACZENIE Z SERWEREM GG PRZESLANIE KILKU WIADOMOSCI (GADANIE OK 10 MIN NA GG) KOSZT KTORY MI DOLICZYLO DO SALDA- 0,10GROSZY!!! Z FRANCJI ZA TO KARTA CONTINENTAL I Z BUDKI TEL DZWONIMY DO POL ROWNIEZ B TANIO. POZDRAWIAM..

• #158095 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak ktoś jest z zagranicą i ma numer z plusa i nie może dzwonić do polski to co musi zrobić?? ktoś mi mówił ,że jakiś kod jest na to. Tylko jaki??hmm… nie znam się kompletnie na tym i jestem bezradna. Może ktoś wie jaki to kod. Proszę o pomoc. 🙁

p.s:

———————————————-
      ——-

bardzo polne

• #158096 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jaką kupic karte startową niemiecką zeby jak najtaniej dzwonic na tel stacjonarny prosze o pomoc

• #158097 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jaką kupic karte startową niemiecką zeby tanio dzwonic na stacjonarny do polski prosze o cennik

• #158098 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hey mam problem mam telefon stacionarny ale mama w polsce ma komurke moze zna ktos tani numer z niemiec do polski

• #158101 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam telefon w Erze i chciałabym dodzwonić się na polską komórkę (Era, z włączonym roamingiem) tyle tylko ze do osoby która aktualnie jest w Niemczech – czy jest jakieś tanie rozwiązanie?

• #230283 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Niedługa wyjeżdżam do niemiec i nie wiem ile będą kosztowały sms-y z niemiec do polski POMOCY!!!

• #248915 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Z Niemieckiej na Polska komorke 2 centy/min!

Przy zamowieniu trzeba podac haslo „StudyNET” o otrzyma sie 5,- EUR Bonus!

http://www.simsay.de

• #252170 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość
    • #322214 Odpowiedz
      samoH
      Członek

jest taka usluga alenumer i sie dzwoni ze swojego telefonu do innych krajow za darmo. do francji, anglii i niemiec napewno a jak z innymi krajami to nie wiem. tylko tszeba miec na domowe telefony minuty wykupione i tam sie taki numerek wpisuje i sie czeka az taki komunikat pszeleci i potem sie numer wybiera i mozna rozmawiac.

• #322362 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

skype albo lyca mobile

• #322398 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja lyca miałem i NIE POLECAM to oszuści są! ale teraz mam telefon w play i dzięki temu „ale numer” rozmawiam praktycznie za darmo, także luz

• #324608 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a ja sprobowalam tego alenumeru i sie nie zawiodlam. najpierw gadalam z 2 minutki z mama – wyjechala do wloch opiekowac sie nasza babcia:/ odczekalam 3 dni i sprawdzilam biling. nic mi nie zjadlo, teraz aobie rozmawiam z mamuska codziennie, z babcia niekoniecznie bo sobie nie radzi:/ ale ogolnie wielkei dzieki bo juz nie tesknie za mama tak jak tesknilam. !

• #327538 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dzieki za informacje o alenumer – wyjechalem do anglii na studia i mam teraz opcje zeby brejdak do mnie czesciej dzwonil. juz raz sprobowalismy.udalo sie. bedziemy dzwonic dalej. DZIEx JESZCZE RAZ@

Przeglądanie wątków odpowiedzi 55
Odpowiedz na: Odpowiedź #158062 w Tanie połączenia z zagranicą.
Twoje informacje:

Anuluj