Tak Tak Kura i Podwójne Doładowanie (video)

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Tak Tak Kura i Podwójne Doładowanie (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #150495 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Reklama promocji „Podwójne doładowanie” w Tak Taku i Tak Tak Fonie. Doładując dwukrotnie swoje konto abonent pre-paid odbiera podwójne doładowanie. Można dostać nawet 150 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #241226 Odpowiedz
      webis
      Członek

Dopiero co dostałem dodatkowe pieniądze z grudniowego podwójnego doładowania w Tak Taku, a tutaj kolejne? Zaskoczyli mnie trochę. Nie spodziewałem się kolejnego wcześniej niż za kilka miesięcy. 🙂

• #241228 Odpowiedz
      zbyszekswce
      Uczestnik

fajna reklama – OBY WIĘCEJ TAKICH 🙂

• #241242 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Podwójna kura daje rade:) Fajnie sobie lecą. A TT widać ostro zaczyna rok, ciekawe co jeszcze tam pokażą.

• #241249 Odpowiedz
      Iomega
      Członek

Tak reklama, której zazdrości Play. nawet jakiś czas temu zrobili konkurs, na ciekawa reklamę z bonusem od rozmów przychodzących.

• #241257 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kury rządzą co i raz jak widzę tą reklamę to mi na śmiech się zbiera a o to przecież chodzi w odbiorze. Kury rządzą tak samo jak i podwójne doładowanie.

• #241287 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

JAKA MUZYKA Z TEJ REKLAMY W TLE PROSZE O ODP!

• #241295 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

To już nie jedna kura, a dwie kury hehe
      Dobra reklama i dzięki za kolejne, podwójne doładowanie w Tak-taku

• #241322 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@Webis. Teraz częste promocję na kartę, abonament, czy internet pojawiają się praktycznie we wszystkich sieciach. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Choćby taka konkurencyjna Orange. Jak nie z: tabletami, popularnymi telefonami (np. Nokią N8, HTC Desire HD), coś oferuje w biznesie, czy taryfach zwierzęcych, to zaraz coś z pakietami internetowymi na pre-paida działa.

• #241386 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

pablo – a który operator daje podwóojenie doładowania na wszystkie usługi, bez ograniczeń czasowych, tak jak w Tak-taku?

• #241424 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W Heyah jest teraz dokładnie takie samo doładowanie, tylko nie ma kury;p Miłe zaskoczenie, bo przecież dopiero co wpłynęła nam kasa z ostatniego podwójnego, a tu kolejny miesiąc na zdobycie nowych środków i nie tak jak Simplusie np., gdzie można je wykorzystać tylko w sieci i to przez 15 dni, ale tu można nieograniczenie długo i na wszystkie możliwe usługi.

• #241877 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak sie nazywa nutka w tle tej reklamy bo mi sie podoba 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #241287 w Tak Tak Kura i Podwójne Doładowanie (video)
Twoje informacje:

Anuluj