Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Tak Tak Kura i Podwójne Doładowanie (video)
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 6 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
webis
CzłonekDopiero co dostałem dodatkowe pieniądze z grudniowego podwójnego doładowania w Tak Taku, a tutaj kolejne? Zaskoczyli mnie trochę. Nie spodziewałem się kolejnego wcześniej niż za kilka miesięcy. 🙂
-
zbyszekswce
Uczestnikfajna reklama – OBY WIĘCEJ TAKICH 🙂
-
Anonimowy
GośćPodwójna kura daje rade:) Fajnie sobie lecą. A TT widać ostro zaczyna rok, ciekawe co jeszcze tam pokażą.
-
Iomega
CzłonekTak reklama, której zazdrości Play. nawet jakiś czas temu zrobili konkurs, na ciekawa reklamę z bonusem od rozmów przychodzących.
-
Anonimowy
GośćKury rządzą co i raz jak widzę tą reklamę to mi na śmiech się zbiera a o to przecież chodzi w odbiorze. Kury rządzą tak samo jak i podwójne doładowanie.
-
Anonimowy
GośćJAKA MUZYKA Z TEJ REKLAMY W TLE PROSZE O ODP!
-
zypolek
CzłonekTo już nie jedna kura, a dwie kury hehe
Dobra reklama i dzięki za kolejne, podwójne doładowanie w Tak-taku -
Anonimowy
Gość@Webis. Teraz częste promocję na kartę, abonament, czy internet pojawiają się praktycznie we wszystkich sieciach. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Choćby taka konkurencyjna Orange. Jak nie z: tabletami, popularnymi telefonami (np. Nokią N8, HTC Desire HD), coś oferuje w biznesie, czy taryfach zwierzęcych, to zaraz coś z pakietami internetowymi na pre-paida działa.
-
zypolek
Członekpablo – a który operator daje podwóojenie doładowania na wszystkie usługi, bez ograniczeń czasowych, tak jak w Tak-taku?
-
Anonimowy
GośćW Heyah jest teraz dokładnie takie samo doładowanie, tylko nie ma kury;p Miłe zaskoczenie, bo przecież dopiero co wpłynęła nam kasa z ostatniego podwójnego, a tu kolejny miesiąc na zdobycie nowych środków i nie tak jak Simplusie np., gdzie można je wykorzystać tylko w sieci i to przez 15 dni, ale tu można nieograniczenie długo i na wszystkie możliwe usługi.
-
Anonimowy
Gośćjak sie nazywa nutka w tle tej reklamy bo mi sie podoba 🙂
-
-
AutorWpisy