Sylwestrowe statystyki Play

Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Sylwestrowe statystyki Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #153516 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Pomiędzy 23:00 31 grudnia 2009 a 01:00 1 stycznia 2010w sieci PLAY wysłano prawie 3,5 mln SMSów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #187317 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Znowu praktyczna niemożność zalogowania się i sprawdzenia/ustawienia czegokolwiek na swoim koncie w Play24 . Na dodatek ten problem kolejny raz występuje na przełomie miesięcy ( przynajmniej od 31.12 do 3.01) . To przypadek , czy świadome utrudnienia dla zmiany ustawień (np. tzw. "darmowego numeru")???? Jednocześnie utrudnione jest korzystanie z tzw. kodów .

Do różnego rodzaju przerw i zaników – przy wykazywanym dobrym zasięgu – ta sieć już "przyzwyczaiła" swoich użytkowników (-: I to nawet tych korzystających z roamingu Plusa .

• #187318 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zapomniano tutaj powiedziec, że SMSy świąteczne dotarły do mnie w 2 dzień świąt.. O tym, że w BOK’u nie da się nic załatwic nawet nie wspomnę.. Na Biuro Obsługi Klienta nie dzwonią nawet dealerzy Playa bo i tak wiedzą, że nic nie załatwią. Jedyną zaletą tej sieci są ceny. |I to jak na razie jest nie do przebicia !! Jak inni operatorzy zejdą z cenami do tego poziomu to chętnie wyjdę z Playa (mam 10 numerów).

• #187319 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kody nie dzialalyi utrudnienia Lucek nie klam!

• #187320 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

~gh Trudności ze zrozumieniem tekstu ? Niestety masz również trudności z logicznym sformułowaniem swoich pomówień .

• #187321 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A no z tym Playem coraz to są jakieś problemy widzę że oni bardziej idą na ilość nie na jakość. Do tego niby mają już tyle i tyle klientów ale nie potrafią ich obsłużyć na poziomie, jak dla mnie nie porozumienie.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #187319 w Sylwestrowe statystyki Play
Twoje informacje:

Anuluj