Świąteczny deser Play bez podpisywania umowy (aktualizacja)

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Świąteczny deser Play bez podpisywania umowy (aktualizacja)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #157065 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Play przygotował dla klientów doładowujących regularnie kartę prezent na świąteczny deser. Promocyjnego zakupu telefonu można dokonać w dniach od 15.12.2008 do 15.01.2009r w dowolnym punkcie sprzedaży Play.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #166132 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dzieki jeszcze jedno pytanie mix/megamix na 24 czy 36 m-cy ?

• #166133 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W treści komunikatu masz odpowiedź a podstawie obowiązującego w dniach 15.12.2008-15.01.2009 Cennika Telefonów w Ofercie Mega Mix i Mini Mix w Play. Jak widać nie ma nic o ograniczeniach w jakim mix

• #166134 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jest ograniczenie w regulaminie promocji "Telefon na deser", a mianowicie na 24 miesiące.

• #166135 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

play ma olbrzymią wadę mianowicie po co mi tyle bonusowych minut skoro nie przechodzą one na kolejny miesiąc tylko zostają skasowane? u operatora na wysokim poziomie jest to niedopuszczalne. poza tym ciekawe ile z tych telefonów będzie na pewno dostępnych do kupienia a ile będzie "telefonami widmo"

• #166136 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie widzę żadnej wady. Jak dzwonisz to wykorzystujesz dodatkowe minuty.

• #166137 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

GUSTAF A JAKA TO WADA PRZY DOLADOWANIU ZA 50 PLN DOSTAJESZ 30 PLN BONUSU KTORY MUSISZ WYGADAC W CIAGU 30 DNI POZOSTALA KWOTA NIE PRZEPADA NIE WIERZE ZE NIE JESTES W STANIE TEGO WYGADAC PO DRUGIE TO BONUS NAWET GDY PO 30 DNIACH TEGO NIE WYKORZYSTASZ W CO NIE WIERZE TO ZAWSZE MOZESZ ZADZWONIC DO KOGOS I POGADAC TO JEST TYLKO PREMIA ZA DOLADOWANIE DOSTAJESZ JA GRATIS I SKORO NIE POTRAFISZ JEJ WYKORZYSTAC TO JUZ TWOJ PROBLEM DLA MNIE NIE JEST TO RZADNA WADA

• #166138 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

CHCIAŁBYM DOINFORMOWAĆ NIEDOINFORMOWANYCH: W PLAY NA KARTĘ (STARYM) KAŻDE DOŁADOWANIE MIN 50 ZŁ POWODUJE DODATKOWY BONUS W POSTACI KILKUDZIESIĘCIU ZŁOTYCH DO WYKORZYSTANIA NA DOWOLNE POŁĄCZENIA KRAJOWE. NA 30 DNI. ALE ABY TEGO NIE STRACIĆ NALEŻY POD KONIEC TEGO OKRESU DOŁADOWAĆ PONOWNIE KONTO MIN. 50 ZŁ I WTEDY TO NIE PRZEPADNIE A DOJDZIE KOLEJNE 20 ZŁ W PREZENCIE. JA DOŁADOWUJĘ 150 ZŁ I TAKĄ SAMĄ KWOTĘ MAM W PREZENCIE. NIE MA LEPSZEJ OFERTY NA RYNKU. NIE MA. POLICZCIE SOBIE. DLA MNIE OSOBY KTÓA DUŻO DZWONI LEPIEJ BYĆ NIE MOŻE. ZAPRASZAM NA STRONĘ PLAY, TAM SĄ SZCZEGÓŁY.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #166132 w Świąteczny deser Play bez podpisywania umowy (aktualizacja)
Twoje informacje:

Anuluj