Świąteczne punkty Payback z doładowań i umów w Orange

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Świąteczne punkty Payback z doładowań i umów w Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #153875 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Nawet 3400 pkt można dostać za zakup nowej aktywacji w ofercie Orange Abonament lub Mix oraz Orange Free. Za każde doładowanie o wartości 100 lub 200 zł punkty mnożone są razy 3.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #185502 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No jak ktoś bierze jakieś wysokie abo to może to się i opłaca, bo te sumy punktów już całkiem duże…

• #185503 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Opcja się nie opłaca. Zresztą teraz Orange próbuje nadrobić to co zabrali likwidując stary system ale to i tak za mało…

• #185504 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

trzeba zauważyć że Payback to nie tylko Orange ale i inne firmy dlatego potrajanie pkt w swojej działce to dobra opcja bo widać że się angażują w program.

• #185505 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak ktos sporo doladuje to i z payback moze jakis fajny gadzet zgarnac 🙂 Fajnie ze przed swietami cos takiego sie pojawia. Ja bym jeszcze proponowal dodatek typu cukier w kostkach albo jakas inna tania bombonierka dla tesciowej 😀

• #185506 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak na razie to nawet się nie da wpisać numeru swojej karty payback na stronie orange, albo to miejsce jest tak ukryte że nie idzie go znaleźć :/

• #185507 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja i tak robię zakupy w realu i przejście np z orlenu na bp to żaden problem patrząc na te same stawki, a pkt bym na te doładowania orange wykorzystywał, jak było z profitem. Tylko nie wiem czy to zasila tylko konto główne czy jakoś może na promocyjne idzie, bo zależy mi na korzystaniu z promocji świątecznych i nie mogę się doczytać jak to do końca działa.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #185505 w Świąteczne punkty Payback z doładowań i umów w Orange
Twoje informacje:

Anuluj