Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Świateczna oferta Orange już dziś
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 8 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćmiło..Pan Wojtek też będzie?
-
Kan
KlucznikTaka jest rola rzecznika, aby być na konferencjach prasowych:) Andrzej
-
Anonimowy
Gośćzapowiada się ciekawie, to, co już poznaliśmy (łączona oferta stacjonarnego z mobilnym netem + promocje doładowań) jest całkiem ok. Ciekawe czy przedstawią cos zupełnie nowego…
-
Anonimowy
GośćNo rzecztwiście Orange zaszalało na koniec roku- powiększenie limitów w mobilnym necie i to duże i dla dotychczasowych klientów, net łączony za symboliczną cenę, promocja doładowań w pre-paid nawet do Play w wyższych doładowaniach i jeszcze coś mają w zanadrzu na dzisiaj. Brakuje tylko sensownych pakietów w pre-paid ale to pewnie jeszcze trochę potrwa.
-
kamishone
Członekco ty człowieku bredzisz ja testowałem net orange frr na karte i co chodzi jak zółw jedynie nadaje sie do poczty nic wiecej a polaczki mobilny mobilnas masz du…p bo sie przemieszcza tam gdzie ty
-
Anonimowy
Gość@kamishone. pewnie na EDGE teraz mają CDMA i HSDPA. Jesteś nie na bieżąco jak widać. Ja korzystam i śmiga pięknie.
-
Anonimowy
Gość@kamishon : Dokładnie – dobry modem trzeba mieć a nie "biedacki". Teraz jest modem CDMA/HSPA w ofercie i z takiego się korzysta aby miec dobry net. Jak to mówią "z gó….na bicza nie ukręcisz". Kup se człowieku modem rozsądny a nie narzekasz
-
Anonimowy
GośćCiekawe, czy dadza nowe telefony np N5530?
-
Anonimowy
Gośćjestem bardzo ciekawy tej konferencji – może coś fajnego się pojawi. Coś na poziomie oferty biznesowej było by bardzo fajne.
-
-
AutorWpisy