Stanowisko P4 ws. postępowania UOKiK

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Stanowisko P4 ws. postępowania UOKiK

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #156324 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

P4 (Play) nie jest zaskoczona wiadomością o wszczęciu postępowania antymonopolowego i przyjmuje tę wiadomość ze spokojem i zaufaniem w kompetencje Urzędu, czytamy w komunikacie firmy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #169633 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Za 7 dni wchodzi play fresh z 0,29 groszami za minute do wszystkich a juz ktos podklada im mala rozowa swinke.Wielka trojca?

• #169634 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Raczej chcą wykręcić się z długoterminowej umowy z Plusem i próbują to zrobić za pomocą UOKIK. No cóż żeby mieć takie stawki trzeba ciąć koszty a umowa Play z Plusem pewnie nie jest już tak korzystna jak na początku współpracy.

• #169635 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Co 29 groszy.To nie haczyk?Teraz chyba najtansza siec w samych swoich mam 24 grosze do sieci ale az 60 groszy do innych sieci.Pewnie tam prrzejde.Zwlaszcza ze na dzielni sie ze mnie smieja ze mam taka obciachowa festyniarska siec.

• #169636 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Smieją sie z Ciebie bo jestes FAJA

• #169637 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No cóż i juz wiadomo skąd plotki o rozmowach w sprawie partnera (głównie mówiło się o Orange). Ciekawe co z tego wszystkiego się wygotuje

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #169633 w Stanowisko P4 ws. postępowania UOKiK
Twoje informacje:

Anuluj