Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Stan darmowy w Play Fresh spot reklamowy
- Ten temat ma 12 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćA orange jak zawsze ma w dupie…. juz każdy OP ma darmowe rozmowy a ORANGE? tragedia
-
sebi997
Uczestnikto siedz dalej w orange bo pewnie znajmi maja i placz dalej
-
Anonimowy
Gośćjestem w 2 sieciach a to ze w orange mam większość
znajomych to czekam z utęsknieniem na tą usługę. Nie
płacze o to się nie martw!
-
Anonimowy
Gośćnie rozumiem fanów pomarańczy…
zresztą zobaczcie jak wyglądają reklamy:
wszyscy przebijają się stawkami, a orange pokazuje piękny świat i jakieś przebłyski swojej promocji, która jak zawsze okazuje się głupim żartem raczej, niż interesującą ofertą :]
-
Anonimowy
GośćAle w orange sa pakieciki 10gr minuta wprawdzie to nie 5gr w play ale zawsze mozna jakos otrzec lzy 🙂
-
Anonimowy
GośćA JA PROPONUJĘ WSZYSTKIM NIEZADOWOLONYM Z POZIOMU USŁUG PLAYA AKTYWOWANIE STANU DARMOWEGO I PRZEŁĄCZENIE SIĘ NA ROAMING PLUSA!!!!
MOŻE JAK DOSTANĄ PO KIESZENI TO ZACZNĄ DBAĆ O KLIENTÓW
-
Anonimowy
GośćAktualnie w opisie promocji na stronie operatora znajduje się ważne niedomówienie :"kto ją aktywuje będzie rozmawiał za 0 gr/min ze wszystkimi w Play (z wyłączeniem połączeń międzynarodowych, w roamingu oraz połączeń z numerami stacjonarnymi)."
Czy wyłączenie tej promocji dotyczy także roamingu krajowego ? Wtedy ta promocja traci bardzo dużo na swej atrakcyjności .
Niestety , do tej pory brak regulaminu tej promocji !
-
Anonimowy
GośćLucek, tego typu oferty nigdy nie obowiązują w raomingu, które są objęte zupełnie innymi prawami i obciążone dodatkowymi opłatami. Dlatego zazwyczaj w raomnigu płaci sie więcej- bo trzeba za połączenie oddać pańszczyznę obcemu operatorowi. W tym przypadku np. tylko Heyah wprowadza promocje raomingowe, jak tanie dzwonienie z Niemiec do Niemiec i Polski.
-
Anonimowy
Gośćplay dał czadu z tą promocja, teraz już sam nie wiem gdzie mam dzwonić, muszę chyba jeszcze kilku znajomych do playa namówić
-
Anonimowy
Gośćspot reklamowy podobnie jak sama usługa jest bardzo dobry
-
Anonimowy
GośćMoim znajomi jak sie dowiedzieli o takiej ofercie to zaczynają powoli przechodzić do Playa bo to im się najbardziej opłaca, a wiadomo żyje studenckie do najtańszych nie należy
-
Anonimowy
GośćMam playfresh i musze cos aktywowac zeby miec za free do playowcow ? Jesli musze cos aktywowac to bedzie to na miesiac czy na stale ?
-
-
AutorWpisy