Sony Ericsson Xperia X10 mini, X10 mini pro oficjalnie

Start Forum Sprzęt Sony Sony Ericsson Xperia X10 mini, X10 mini pro oficjalnie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 34
  • Autor
    Wpisy
    • #153096 Odpowiedz
      KamilBakowski
      Członek

Pierwsze plotki na temat wersji mini Xperii X10 (aka Robyn), pojawiły się na początku stycznia tego roku. Firma Sony Ericsson przedstawiła dzisiaj na MWC w Barcelonie dwa „miniaturowe” modele X10 mini oraz X10 mini pro. Drugi z nich wyposażony jest w rozsuwaną klawiaturę QWERTY.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #190307 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

(moderator), z myślą o kobietach. I znowu trzeba będzie zrezygnować z ciekawej konstrukcji, by nie zostać oskarżonym o homo, bo zasrany marketing wymyślił sobie podział na kobiety i mężczyzn, albo z powodu rozmiaru telefonu albo z powodu koloru.

• #190308 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

2’55 jak na dotyk to troszke malo. o posadzenia nie ma co sie martwic. jest tez meski kolor. ciekawe czy bedzie az taki maly. nie powinien byc wiekszy niz asus p556, a ty jeszcze klawiatura. szkoda ze ekran zajmuje tak mala czesc powierzchni telefonu.

• #190309 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Super! W sam raz na moje małe paluszki:-D Boję się o cenę…

• #190310 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Od około dwóch lat czeka na mały fon. Wszystkie są wielkości cegieł, z olbrzymimi wyświetlaczami, które skracają czas mobilności fonu do jednego dnia;/ I czego się dowiaduję?? Jestem kobietą<hahaha>, bo chce mały telefon, który zmieści mi sie do kieszeni, któego nei będę łądować co kilka godzin…. chodź dla mnie ma wadę, za gruby;(( Ale jeśli do czerwca konkurencja nie pokaże telefonu grubości KA08 czy KA09, kupię SE mini pro.

• #231238 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Chciałebym taki telefon ale cena… Ogólnie genialny jest kolor babski i męski to plus po drugie WIFI i GPS !!!

• #231590 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

super chciałabym mieć takiego, ale ta cena … 😮

• #231876 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jaka jest cena

• #237203 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

fajny tylko ekran za mały i chyba z niego zrezygnuje i z resztą drogi

• #237211 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja chcę go tylko czy jest po polsku 🙄

• #237341 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A ja go będe miał za 3 dni 🙂 🙂 🙂

• #238508 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ha . . . a w plusie już jest w abonamencie 40 zł za 450 zł 😀

• #239061 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

czy jest w tym telefonie polskie menu ? bo nie wiem czy go kupić… 🙂

• #239154 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no oczywiście można go kupować już taniej. no 450zł to nie jest dużo, warto go kupić w abonamencie

• #239244 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

[quote]Cześć. Ale ile szansy mam aby wygrać mini pro? Akurat przyda mi się ten konkursik bo chciałem pod choinkę od siebie smartphone-a. 🙂 Może nie akurat X10 ale jak wygrałbym to na pewno nie powiedziałbym że nie chcę. Co to znaczy że BT? jaki to zestaw? [/quote]

BT znaczy BlueTooth 😛 to stereo headset, MW600 konkretniej.
      Najważniejszy zalety, zestaw z wbudowanym radiem, więc już nie ma problemu z niedziałającym w komórce radiem. Poza tym: bardzo dobra jakość dźwięku stereo, słuchawki nie męczą uszu tak jak niektóre słuchawki bluetooth nauszne, ok. 6-8 godzin działa bez ładowania.
      Ale wady też ma, np. regulacja głośności trochę lipa, nie zawsze reaguje i nie da się zapamiętać częstotliwości stacji radiowych.

• #239341 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zawszę kupuję do mojej xperii słuchawki od Iphona, bo te nawet dosyć długo wytrzymają i nie zepsują się, jak kupowałbym takie za 20 złoty to u mnie wytrzymałyby chyba mniej niż tydzień. Ciekawy jestem że taki Bluetooth headset jak trzyma się ? zepsują się kiedyś albo nie ma z nim takiego problemu?! Tylko telefonować da się z nim albo słuchać własną muzykę też się da?

• #240567 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mam ten telefonik już od lipca 2010 dałam 280 euro i nie jestem z niego zadowolona, bateria trzyma bardzo krótko. Bluetooth jest też do bani. Bez wgrania nowej wersji Androida 2.1 nie ma co kupować 🙁

• #240714 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam ten tel z Plusa za 1 zł. Jest zajefajny. Mimo że mam iPka 3GSa to nie wiem czemu bardzo mnie ciągnie to mini pro 😀
      Pozdrawiam

• #241057 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam najwarzniejsze pytanie posiada ten telefon wysylanie Sms?

• #241104 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

czy telefon mozna dostac w plusie na abonament i za 1zł ?

• #241457 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

na umowe za 1zl w erze ;d

• #241508 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mam wazne pytanie: czy ten telefon posiada przedni aparat, tak zeby mozna bylo prowadzic wideo rozmowy??
      z gory dzieki za odp

• #242420 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Najgorszy tel jaki do tej pory miałam… zawiesza sie podczas rozmów, sam sie wyłącza, nie wiadomo za co pobiera opłaty, do tego bateria trzyma baaaardzo krótko, max to 2 dni 😡

• #242720 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

witajcie

mam pytanie odnośnie omawianego telefonu – co oznacza funcja 3G wyświetlana w prawym górnym rogu ???

• #243099 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

od paru tygodni mam telefon, jestem rozczarowana tym ze nie mogę tworzyć folderów ze zdjęciami,wszystkie są w jednej aplikacji a tak poza tym podoba mi sie

• #243100 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

od paru tygodni mam telefon, jestem rozczarowana tym ze nie mogę tworzyć folderów ze zdjęciami,wszystkie są w jednej aplikacji a tak poza tym podoba mi sie

• #244884 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

witam, mam pytanie. czy ktos mogł by mi napisać wszystkie tytuły utworów jakie były wgrane oryginalnie na SE xperia x10 mini pro. chodzi mi głownie o jeden utwor ktory spiewa taka laska, cos tam z „love” w tytule.

• #247713 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak myślicie warto go kupować?? bo planuję przed albo po wakacjach.dotykałam go itd ale wiadomo trzeba się pytać tych co mają bo wiedzą o nim ”ciutt” więcej 😀 poszę o szczerą poradę.. z góry dzięki 😀

• #251918 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ale *****ciem glupoty! mam ten telefon od tygodnia i nie mam z nim problemow i nie kupilem go napewno za taka cene jak wy tu mowicie! za 450 to juz w co drugim lombardzie sa praktycznie nowki nie smigane sam takiego kupilem! tylko tydzien uzywany i za 430 zl. ale barany! 1048 zl i to w erze.. hehehehehehe… zal dupe sciska a mi to juz nawet jaja zaczyna sciskac xd

• #254421 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wcale tyle nie kosztuje kosztuje około 500 zł
      tez zamierzam kupic ten telefon

• #257629 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Witam
      Mam zamiar kupic ten telefon dla corki 9 lat..Duzo czytalam na temat tego telefonu,mam pytanie ile trzyma bateria przy normalnym urzytkowaniu(sluchanie muzyki ,robienie zdjec,gry)sa rozne opinie i sama juz nie wiem.Z gory dziekuje zaodpowiedz.

• #259702 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mam go od miesiaca,jestem rozcarowana ciagle sie wiesza i zacina zwłaszcza podczas robienia zjec.Bateria co 2 dni do ładowania przy minimalnym korzystaniu,bez dodatkowej pamieci nie mozna korzystac z aparatu który itak jest nie najlepszy.NIE POLECAM!!!!

• #271825 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Widzę, że większość osób myli tu dwa telefony. Xperia X10 mini pro i Xperia mini pro. Z nazwy różnią się tylko symbolem X10, ale to dwa różne telefony mimo iż podobne do siebie z zewnątrz! Największą różnicą jest sam procesor, w mini pro jest 1GHz a w X10 mini pro 600MHz… A to nie jedyna różnica. Dlatego ceny też są różne. Zanim ktoś się wypowie powinien chociaż wiedzieć o czym mówi!

• #281309 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Moja siostra ma ten telefon.Nie jest najlepszy do gier.Przeszkadzają w grach :
      -Procesor 600 mHz
      -Ekran dotykowy 2,55” TFT
      -Batreia(przy normalnym użytkowaniu ładuje go codziennie)

• #296216 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A czym się różnią wersje U20, U20i, Mimmi?
      Chodzi o telefon Sony Ericsson Xperia X10 mini pro.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 34
Odpowiedz na: Odpowiedź #296216 w Sony Ericsson Xperia X10 mini, X10 mini pro oficjalnie
Twoje informacje:

Anuluj