Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Sony Ericsson W595s (Linette ) i Hello Kitty w Orange
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 10 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikJuż niedługo w ofercie Orange pojawi się pierwszy w Polsce telefon opracowany specjalnie z myślą o najmłodszych (i nie tylko) użytkowniczkach – Hello Kitty. Drugim telefonem, który niebawem pojawi się w e-sklepie Orange będzie zaprojektowany wyłącznie dla Orange, Sony Ericsson W595s „Linette”.
-
Anonimowy
GośćWg mnie Orange powinien obnizyc ceny swoich telefonow. Ceny niektorych modeli maja naprawde zabojcze, np V9. Ten kitty to raczej zabaweczka dla dziecka, z kotkiem i w kolorze rozowym ajaj
-
Anonimowy
GośćAlbo dla nierosłych jeszcze 18latek ;d
-
Anonimowy
GośćPrawda, wprowadzenie kotka nie pomoże w polepszeniu wyników – musieli by wreszcie zmienić cenniki lepszych modeli. Ale czy tak zrobią? pewnie nie, skoro wolą promować stare oferty w nowych nazwach
-
Anonimowy
Gośćmoim zdaniem sony ericson jest super telefonem. mam go od środy i jest łatwy w obsudze. polecam go gorąco
-
Anonimowy
GośćTen telefon jest super ! mam go od 2 dni i jestem bardzo zadowolona : )
-
Anonimowy
Gośćmam sony ericssona W595s od stycznia jest super jestem
bardzo zadowolona
-
Anonimowy
Gośća ja mam sony ericsson W595s. Jest bardzo tani jak dla mnie mięsiecznie płaci się 35 zł. ale za to są poromocje
😛
-
Anonimowy
Gośćjak wysłać z telefonu sony ericsson w595s gry na inny telefon ? pomocy !!! . Prosze napiszcie dziś . !!
-
Anonimowy
Gośćmam taki te;le jest nawet fajny :lol 😉 😀
-
Anonimowy
GośćTrzeba uważać na ekran tego telefonu, jest bardzo delikatny.
-
Anonimowy
GośćMam ten telefon (ten niebieski) juz od 2 lat i bardzo sie do niego przywiązałam 🙂
Spadł mi już chyba 5 razy, z czego 2 razy prawie z całej siły obił się o podłogę i dalej normalnie działa, tylko trochę się chwieje xD
A znajomi gdy oglądają moje zdjęcia to się dziwią jak ja je robię, bo takie ładne są a tak naprawdę to telefon ma taki super aparat =)
Polecam
-
-
AutorWpisy