- Ten temat ma 3 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 8 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikPrzedstawiony dziś Sony Ericsson Vivaz nawiązuje do modelu Xperia X10 zaprezentowanego w listopadzie 2009 i jest drugim modelem w nowej rodzinie telefonów skupionych wokół idei:„communication entertainment” (komunikacja i rozrywka). Sony Ericsson Vivaz pojawi się na rynku w pierwszym kwartale 2010 roku.
-
Anonimowy
Gośćbardzo lubie telefony z ekranem dotykowymi i ten telefon jest taki jaki bym chciał mieć.
na funkcjonalność dal bym 10ke.bardzo duzo ma funkcji i na dodatek większość z tych jest bardzo przydatny.wifi gps facebook twitter sa w dzisiejszych dniach bardzo ważne. i na dodatek ma kamerę 8.1Mp HD. widziałem kilka filmików w jakiej jakości robi zdjęcie i videa i naprawdę jest super.
w jakosci co minus to system symbianos mogli by dac do niego androida byl by lepszy.
-
Anonimowy
GośćNo, napewno trzeba sie zastanowic przed zakupem czego czlowiek pragnie 😛 android’a rzeczywiscie nie ma, ale jezeli idzie o jakos zdjec i wideo to napewno wybralabym sony ericsson vivaz’a 🙂 poza tym jest bardzo mlodziezowy, mozna kupic w przeroznych kolorach 😉
-
Anonimowy
Gośćfajny to może jest,ale z wyglądu nie wiem jak reszta zastanawiam się nad kupnem tego telefonu.Martwi mnie jedna rzecz to symbian,przez który telefon może być wolny mam ttelefon SE g900 też symbian i się wiesza :>
-
-
AutorWpisy