Samsung S3550 w ofercie Play

Start Forum Sprzęt Samsung Samsung S3550 w ofercie Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #152137 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 7 maja 2010 do podstawowej oferty Play zostanie wprowadzony telefon Samsung S3550. Dodatkowo z dniem 7 maja z oferty zostanie wycofanych kilka modeli.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #230382 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play, wprowadzi albo ni e wprowadzi, może będzie tak jak z tymi wszystkimi telefonami, które mieli mieć w ofercie.
      Firma lepiej zamiast gadżetami i marketingową ściemą zaczęłaby inwestować w infrastrukturę techniczną.
      Najgorszy zasięg, zrywa, przepustowość internetowego internetu – jak tak można naciągać ludzi,

• #230383 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play, wprowadzi albo ni e wprowadzi, może będzie tak jak z tymi wszystkimi telefonami, które mieli mieć w ofercie.
      Firma lepiej zamiast gadżetami i marketingową ściemą zaczęłaby inwestować w infrastrukturę techniczną.
      Najgorszy zasięg, zrywa, przepustowość internetowego internetu – jak tak można naciągać ludzi,

• #230417 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Może u ciebie tak jest Kamil.W mojej miejscowości net pleja działa najlepiej,zasięg mają dużo lepszy od ery i jako drugi operator mają 3G.Orangutowego neta praktycznie nie ma wcale ze względu na przeciążenie jedynego nadajnika w okolicy.Era tylko edge,a plus wprawdzie ma 3G,ale chodzi gorzej jak plej ze względu na przeciążenie,przekroczyc 1mb to dopiero nad ranem się da po wprowadzeniu plusopobieracza.Pley ma dwa swoje nadajniki i co ciekawe nie ma na mapie zasięgu,a działa już od grudnia.

• #230418 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Może u ciebie tak jest Kamil.W mojej miejscowości net pleja działa najlepiej,zasięg mają dużo lepszy od ery i jako drugi operator mają 3G.Orangutowego neta praktycznie nie ma wcale ze względu na przeciążenie jedynego nadajnika w okolicy.Era tylko edge,a plus wprawdzie ma 3G,ale chodzi gorzej jak plej ze względu na przeciążenie,przekroczyc 1mb to dopiero nad ranem się da po wprowadzeniu plusopobieracza.Pley ma dwa swoje nadajniki i co ciekawe nie ma na mapie zasięgu,a działa już od grudnia.

• #230446 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Widzę że wycofują stare modele LG żeby zastąpić je tymi smartfonami które pojawiły się w ostatnim czasie, chociażby minimalistyczny LG Mini, mam nadzieję że na niego też dadzą jakąś fajną ofertę dla klienta indywidualnego bo telefon mnie po prostu urzekł

• #230547 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mnie burzy to że w Play ciągle brakuje telefonów. Zawsze jest na życzenie albo o ograniczonej dostępności to już robi się nagminne. Odnoszę wrażenie że to tylko zagrywki reklamowe z tymi telefonami bo tak naprawdę nie jest tak różowo.

• #230599 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Teraz bardzo interesuje mnie LG GD510 … nie mogę się zdecydować gdzie jest najtaniej. Chyba właśnie zdecyduję się kupić go w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #230383 w Samsung S3550 w ofercie Play
Twoje informacje:

Anuluj