Samsung Omnia HD i LG Arena i nowe promocje w Orange dla Firm

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Samsung Omnia HD i LG Arena i nowe promocje w Orange dla Firm

• Ten temat ma 8 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez Anonimowy.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #155893 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 21 kwietnia w ofercie Orange można korzystać z dwóch nowych promocji – Ekstra Minuty do Wszystkich i Ekstra Minuty do Orange. Klienci kupujący nową aktywację w wybranych planach taryfowych Oferta dla Firm dostają w nich do 1500 minut do wszystkich lub do 2000 minut w Orange.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #172944 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Oferta wydaje sie być ciekawa. Zwrócić jednak warto na nazwę telefonu Samsung Omnia HD. Jak widać jednak zarzut na jednym z poprzednich newsów dla serwisu Telix.pl o wprowadzenie w błąd okazuje się jednak być cokolwiek chybionym. Orange także używa tej nazwy, a nie indeksowej.

• #172945 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie wiem skąd macie informacje że samsung i8910 bedzie w orange w maju, skoro w zamównienia do końca maja nie mamy tego telefonu!

• #172946 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Moze jestes przedstawicielem w jakiejs malej pipidowie typu Świebodzin gdzie mieszkam gdzie nigdy nic nie wiadomo a jade do wiekszego miasta i tam juz all jasne… pozdrawiam

• #172948 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

bardzo ciekawa też jest propozycja LG Arena

• #172949 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

sam pomysł wprowadzenia omnii hd jest fajny, moze bedzie dostepna bez problemów?

• #172950 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mysle że będzie bezproblemowo dostepny: zarówno w salonach, jak i online

• #172951 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No to w takim razie nie wygląda to źle, omnia i nowe pakiety, hmm

• #172952 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Taką biznesową Arenę z chęcią bym sobie zakupiła, telefon wart jest każdej ceny, a jeżeli można ja kupić w ofercie promocyjnej to tym bardziej jestem na tak.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #172950 w Samsung Omnia HD i LG Arena i nowe promocje w Orange dla Firm
Twoje informacje:

Anuluj