- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćCeny z pizdy !
Na alle za 550pln można kupić po co wiązać się umową ???
-
Anonimowy
GośćNa Allegro najtaniej za i5700 to 650zł.
-
Anonimowy
GośćA ja wylicytowałem za 550zł 3 dni temu z mojego miasta na dodatek ;] nowy z 24 msc gwarancji biały. Dziękuję do widzenia skończyłem PLeY nie szalEy!
-
Anonimowy
Gość999 PLN w play na kartę… trochę za drogo ech.. 🙁
-
Anonimowy
GośćWiesz ale moze nie kazdego stac na wydanie kwoty 600 zł na allegro tyłko łatwiej jest płacic w racie a chce miec ten telefon np.
-
Anonimowy
GośćKolejny raz Play nie popisał się z ceną za telefon. A podobno to W3 jest taka beee. A tu wychodzi że w Play coraz to drożej. Może i faktycznie ktoś może nie mieć 600zł od razu. Ale to chyba arcy nie rentowne płacić za telefon prawie 50% więcej biorąc go w Play.
-
Anonimowy
Gośćludzie spieracie się który kupi gówno szajsunga taniej ten szmelc za złotówkę powinien byc na allegro.
-
Anonimowy
Gośćlepszy htc niz szajsung masz racje no moze jeszcze se tez c powinien byc lepszy bo nokia to juz porazka
-
Anonimowy
Gośćten telefon jest jednym z lepszych
-
Anonimowy
GośćCzy telefon wart czy nie wart tylu PLN to inna sprawa. Każdy wybiera to co mu najbardziej odpowiada. Ale jednak, cena powinna być adekwatna do abonamentu i do ceny rynkowej. A nie Play daje za taką cenę w dodatku jeszcze do tego abonament…
-
Anonimowy
GośćZawsze mozecie miec avile za 1 zł
-
-
AutorWpisy