- Ten temat ma 14 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
KamilBakowski
Członek -
Anonimowy
GośćCena to np w salonie plus 599zł a na mix przy umowie 30zł na 36 zasileń to 59zł.
-
Anonimowy
Gośćna mixa na 24 doladowania za 50zl zaplacilem 1zl za ten telefon
-
Anonimowy
Gośćwłasnie zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu czy ktoś może mi powiedziec czy opłaca sie go kupic czy wziąć w mixie ??
-
Anonimowy
GośćIle trzyma mu bateria?
-
Anonimowy
GośćJa kupiłam go w sklepie bez żadnego abonamentu i zapłaciłam 520zł ale wadą jest to że nie ma do niego kabla USB:/
-
Anonimowy
GośćPolecam ten telefon moja opinia 5/5.
Jest tylko jedna wada po podłączenia do komputera przez USB widzi go jako aparat fotograficzny.
Proszę o pomoc w tej sprawie.
-
Anonimowy
GośćW plusie za ten telefon płacisz 49zł i musisz doładowywać nie mniej niż 30zł przez dany ci okres
-
Anonimowy
Gośćcz warto go kupić?
-
Anonimowy
GośćAle nie potrzebny jest kabel usb dotego telefony, wystarczy kupic usb bluetooth, dostępny w każdym sklepie komputerowym, w cenie od 10 zł. A telefon jest super. Ja zapłaciałam za niego 300 zł, bo był w promocji w saturnie. A telefon naprawdę godny polecenia.
-
Anonimowy
GośćAle nie potrzebny jest kabel usb dotego telefony, wystarczy kupic usb bluetooth, dostępny w każdym sklepie komputerowym, w cenie od 10 zł. A telefon jest super. Ja zapłaciałam za niego 300 zł, bo był w promocji w saturnie. A telefon naprawdę godny polecenia.
-
Anonimowy
Gośćja przedłużyłam umowę wziełam go za 1zł na 48 doładowań za 30zł ma on tylko 2 minusy nie ma słuchawek i kabla usb tak to jest super
-
Anonimowy
Gośćja sie zastanawiam co mam kupić samsunga corby II czy avile
-
Anonimowy
GośćCo do kabla USB: kabel USB który pasuje do NOKI pasuje także do tego modelu.
Tylko właśnie po podłączeniu pojawia się jako aparat fotograficzny. Nie ma możliwości zapisywania plików w folderach. -
Anonimowy
Gośćjgh
-
-
AutorWpisy