Rynek przenoszenia numerów w 2008 roku (aktualizacja)

Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Rynek przenoszenia numerów w 2008 roku (aktualizacja)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #155950 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Polacy w 2008 roku przenieśli około 259,8 tys. (0,59%) numerów do innego operatora. Najwięcej klientów przeniosło swój numer do sieci Orange wynika z informacji zaprezentowanej na dzisiejszej konferencji Play.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #172502 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

p-l-e-j? NIE, dziękuję.

• #172503 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no nie wiem, jak ten Play to liczy, około 50.000, potem nagle 67.000? jakieś to dziwne, inny portal ma inne dane. ogólnei tych numerów niewiele się przenosi, i nie ma to dużego znaczenia dla opów póki co

• #172505 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

kręcą, mataczą… wystarczy.

• #172506 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

#orange-fan

Piszesz o tych swoich ściemniaczach co przedłużają odpowiedź na Fresha. O przenoszeniu to dopiero będzie można mówić jak uchwalą i wejdzie ustawa w drugiej połowie roku oraz od kwietnia 2009 jak Play refunduje przejście. I dobrze nich W3 zacznie w końcu o nas zabiegać.

• #172507 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Sadze ze Play sobie nabija troszke wiecej, tak samo jak liczbe uzytkownikow. Zeby tylko byc ponad W3, eh…

• #172508 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Robienie wody z mózgu ludziom np.Mam heyah mój kolega mieszka na słowacji i ma T-mobile i płaci do mnie 0.19euro cent natomiast z Orange 0.49euro cent.Po co przenosic do Orange to złodzieje nabijaja kase telefony o dupę rozbić co oferują.Orange nie cieszy się uznaniem na Słowacji tylko kasę kradną

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #172503 w Rynek przenoszenia numerów w 2008 roku (aktualizacja)
Twoje informacje:

Anuluj