Ruszyła wyprzedaż smartfonów za złotówkę w Orange (video)

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Ruszyła wyprzedaż smartfonów za złotówkę w Orange (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #150551 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Dziś w Orange ruszyła wyprzedaż telefonów w korzystnych cenach. Operator oferuje m.in. topowe smartphony za złotówkę: Samsung Wave 723, Samsung Galaxy S, SE Xperia 10 mini, SE Xperia X10, SE Xperia X8, Nokia C6, Nokia N8 i Motorola flipout.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #240763 Odpowiedz
      Iomega
      Członek

Ciekawe smartfony w dobrej cenie, ale za złotówkę to w wysokich abonamentach zapomniano dodać. Czy jest wyprzedaż czy też nie za złotówkę zawsze mozna kupic prawie kazdy wypasiony telefon – jedno zastrzezenie ile to będzie kosztować miesięcznie płacenia abo:)

• #240768 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

UWAGA KOMUNIKAT!!! Siec ORANGE z geby dupe zrobila.Obiecali przeniesc ciezar podniesionej stawki VAT na siebie.Stalo sie natomiast inaczej.Po zalogowaniu sie do systemy zobaczylem,ze bede placil z tego tytulu wyzszy rachunek. Konczy sie umowa i rezygnuje z ich uslug 😡

• #240775 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@DigitalAngel: może to jakiś błąd w systemie, albo dodatkowa opłata wynika z czego innego. Przecież nawet rzecznik Orange informował na blogu, że we wszystkich najważniejszych usługach i abo, podwyżkę „biorą na siebie”.

• #240781 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Co z tego że telefon jest za złotówkę jeżeli opłata za niego jest przeniesiona na abonament 😐

• #240948 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@Iomega ja jakiś czas temu przedłużałem sobie abonament firmowy w Orange z Nokią N8. I to co dostałem z telefonem za złotówkę (900 minut do wszystkich sieci, 2G) wydaje mi się raczej korzystnym rozwiązaniem za tą cenę. Chodź wiadomo, że każdy dobiera plan abonamentowy dopasowany do swoich idywiudalnych potrzeb.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #240781 w Ruszyła wyprzedaż smartfonów za złotówkę w Orange (video)
Twoje informacje:

Anuluj