Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Ruszyła wyprzedaż smartfonów za złotówkę w Orange (video)
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Iomega
CzłonekCiekawe smartfony w dobrej cenie, ale za złotówkę to w wysokich abonamentach zapomniano dodać. Czy jest wyprzedaż czy też nie za złotówkę zawsze mozna kupic prawie kazdy wypasiony telefon – jedno zastrzezenie ile to będzie kosztować miesięcznie płacenia abo:)
-
Anonimowy
GośćUWAGA KOMUNIKAT!!! Siec ORANGE z geby dupe zrobila.Obiecali przeniesc ciezar podniesionej stawki VAT na siebie.Stalo sie natomiast inaczej.Po zalogowaniu sie do systemy zobaczylem,ze bede placil z tego tytulu wyzszy rachunek. Konczy sie umowa i rezygnuje z ich uslug 😡
-
Anonimowy
Gość@DigitalAngel: może to jakiś błąd w systemie, albo dodatkowa opłata wynika z czego innego. Przecież nawet rzecznik Orange informował na blogu, że we wszystkich najważniejszych usługach i abo, podwyżkę „biorą na siebie”.
-
Anonimowy
GośćCo z tego że telefon jest za złotówkę jeżeli opłata za niego jest przeniesiona na abonament 😐
-
Anonimowy
Gość@Iomega ja jakiś czas temu przedłużałem sobie abonament firmowy w Orange z Nokią N8. I to co dostałem z telefonem za złotówkę (900 minut do wszystkich sieci, 2G) wydaje mi się raczej korzystnym rozwiązaniem za tą cenę. Chodź wiadomo, że każdy dobiera plan abonamentowy dopasowany do swoich idywiudalnych potrzeb.
-
-
AutorWpisy