Rozmowy przez telefon w PKP będą zakazane?

Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Rozmowy przez telefon w PKP będą zakazane?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #152970 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Choć trudno w to uwierzyć, ale po informacjach, że w warszawskich autobusach nie można korzystać z telefonów komórkowych, prawdopodobnie będziemy mieć zakaz używania komórek w pociągu. Jak ustalił TOK FM, posłowie chcą, aby PKP ustanowiła w pociągach specjalne strefy całkowitej ciszy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #191136 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

w użytkowników playa zakaz nie uderzy w żaden sposób , –

poza miastem tracisz zasięg:);)

• #191137 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To będzie idealne miejsce dla bandziorów. Nikt nie zawiadomi, że właśnie kogoś rabują, mordują, lub wyrzucają przez okno. Jako pierwszego powinni wyrzucić tego, co to wymyślił.

• #191140 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A może nasi za przeproszeniem "szanowni" pOSŁOWIE zajęli by się takimi rzeczami jak:

– rosnące bezrobocie

– zwiększeniem bezpieczeństwa obywateli

i wieloma innymi POWAŻNYMI rzeczami.

Wystarczy ze już UE uchwaliła ze ślimak to ryba to niech chociaż Polski Sejm zajmie się czymś poważnym.

• #191141 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

zakaz palenia, zakaz rozmawiania przez tel(wydaje mi sie ze stukot kol o szyny jest duzo glosniejszy niz rozm przez telefon), jeszcze niech zakaza oddychania i bedzie super….albo niech zrobia zakaz korzystania z pkp wtedy jeszcze bardziej poplyna! Poselkowi sie latwo w stolek pierdzi bo wozi sie zapewne fura za conajmniej 100tys i do tego jeszcze ma kierowce ktory go wozi.

• #191142 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ Piotr – nie posiadasz Play to nie komentuj… Ja posiadam kilka abonamentow w Play (w tym internet) i jestem bardzo zadowolony (ze wszystkiego). Nie mam problemow w zadnym miejscu, czy to duze czy male miasto, czy cos pomiedzy. W podrozy tez nie narzekam.. 🙂

• #191143 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Poza tym w pociagach nie da sie w ogole rozmawiac (taki halas jest).

@ Piotr – posiadam telefony tez w innych sieciach i zaczynam zalowac a jestem tam od ladnych paru lat.

• #191145 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

głosowałem na PO, sądziłem, że będzie to grupa ludzi

normalnie myślących. Mój błąd. Takimi błazeństwami w

wymyślaniu nowych ustaw, które tylko utrudnią nam życie,

obecni politycy PO prześcignęli nawet PiS i LPR kiedy były u

szczytu władzy

• #191146 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

PO to wymyslila?Co bedzie dalej osobne wagony meskie i

zenskie jak u arabusow

• #191147 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

słuchania muzyki? ja mam nadzieję, że chodzi im o głośne słuchanie muzyki, a nie przez słuchawki…

pomysł sam w sobie szlachetnym wręcz bym nazwała, gdyż nie wszyscy potrafią się zachować, i czasem tylko odgórne zakazy potrafią przywrócić porządek, bo niektórym ogłady brak.

nie wydaje mi się, że tym powinni zajmować się posłowie, są ważniejsze rzeczy. odpowiedni zapis w regulaminie PKP powinien wystarczyć.

• #191148 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jebać zasrane pkp muszę porozmawiać to mi gówno zakarzą

• #191149 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Chyba nikt z was nie jechał w przedziale gdzie 4 gości potrafi napierdalać przez telefon przez godzinę non stop. Mnie wali o czym oni trują. Jeśli kolesie w godzinach pracy nie potrafią załatwić służbowych spraw powinno się ich wywalić na zbity pysk. Pomysł jak najbardziej ok. Powinno się to tępić jak palaczy !!!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #191141 w Rozmowy przez telefon w PKP będą zakazane?
Twoje informacje:

Anuluj