Start › Forum › Sprzęt › Pozostałe tematy › Rozmowy przez telefon w PKP będą zakazane?
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikChoć trudno w to uwierzyć, ale po informacjach, że w warszawskich autobusach nie można korzystać z telefonów komórkowych, prawdopodobnie będziemy mieć zakaz używania komórek w pociągu. Jak ustalił TOK FM, posłowie chcą, aby PKP ustanowiła w pociągach specjalne strefy całkowitej ciszy.
-
Anonimowy
Gośćw użytkowników playa zakaz nie uderzy w żaden sposób , –
poza miastem tracisz zasięg:);)
-
Anonimowy
GośćTo będzie idealne miejsce dla bandziorów. Nikt nie zawiadomi, że właśnie kogoś rabują, mordują, lub wyrzucają przez okno. Jako pierwszego powinni wyrzucić tego, co to wymyślił.
-
Anonimowy
GośćA może nasi za przeproszeniem "szanowni" pOSŁOWIE zajęli by się takimi rzeczami jak:
– rosnące bezrobocie
– zwiększeniem bezpieczeństwa obywateli
i wieloma innymi POWAŻNYMI rzeczami.
Wystarczy ze już UE uchwaliła ze ślimak to ryba to niech chociaż Polski Sejm zajmie się czymś poważnym.
-
Anonimowy
Gośćzakaz palenia, zakaz rozmawiania przez tel(wydaje mi sie ze stukot kol o szyny jest duzo glosniejszy niz rozm przez telefon), jeszcze niech zakaza oddychania i bedzie super….albo niech zrobia zakaz korzystania z pkp wtedy jeszcze bardziej poplyna! Poselkowi sie latwo w stolek pierdzi bo wozi sie zapewne fura za conajmniej 100tys i do tego jeszcze ma kierowce ktory go wozi.
-
Anonimowy
Gość@ Piotr – nie posiadasz Play to nie komentuj… Ja posiadam kilka abonamentow w Play (w tym internet) i jestem bardzo zadowolony (ze wszystkiego). Nie mam problemow w zadnym miejscu, czy to duze czy male miasto, czy cos pomiedzy. W podrozy tez nie narzekam.. 🙂
-
Anonimowy
GośćPoza tym w pociagach nie da sie w ogole rozmawiac (taki halas jest).
@ Piotr – posiadam telefony tez w innych sieciach i zaczynam zalowac a jestem tam od ladnych paru lat.
-
Anonimowy
Gośćgłosowałem na PO, sądziłem, że będzie to grupa ludzi
normalnie myślących. Mój błąd. Takimi błazeństwami w
wymyślaniu nowych ustaw, które tylko utrudnią nam życie,
obecni politycy PO prześcignęli nawet PiS i LPR kiedy były u
szczytu władzy
-
Anonimowy
GośćPO to wymyslila?Co bedzie dalej osobne wagony meskie i
zenskie jak u arabusow
-
Anonimowy
Gośćsłuchania muzyki? ja mam nadzieję, że chodzi im o głośne słuchanie muzyki, a nie przez słuchawki…
pomysł sam w sobie szlachetnym wręcz bym nazwała, gdyż nie wszyscy potrafią się zachować, i czasem tylko odgórne zakazy potrafią przywrócić porządek, bo niektórym ogłady brak.
nie wydaje mi się, że tym powinni zajmować się posłowie, są ważniejsze rzeczy. odpowiedni zapis w regulaminie PKP powinien wystarczyć.
-
Anonimowy
GośćJebać zasrane pkp muszę porozmawiać to mi gówno zakarzą
-
Anonimowy
GośćChyba nikt z was nie jechał w przedziale gdzie 4 gości potrafi napierdalać przez telefon przez godzinę non stop. Mnie wali o czym oni trują. Jeśli kolesie w godzinach pracy nie potrafią załatwić służbowych spraw powinno się ich wywalić na zbity pysk. Pomysł jak najbardziej ok. Powinno się to tępić jak palaczy !!!
-
-
AutorWpisy