Rozmowa na koszt Odbiorcy w obniżonej cenie w Orange

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Rozmowa na koszt Odbiorcy w obniżonej cenie w Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
  • Autor
    Wpisy
    • #151350 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

„Rozmowa na koszt Odbiorcy w obniżonej cenie” to promocja dostępna do 17 stycznia 2011 r. dla wszystkich Abonentów sieci Orange. Dzięki tej usłudze można wykonywać połączenia do innego numeru w Orange bez żadnych kosztów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #235235 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ciekawa sprawa. szczegolnie dla prepaidowcow, kiedy nie ma jak szybko doaldowac konta. bo abonament jednak pod wzgledem wygodniejszy (no i w takim delfinie, chyba z pogaduchami w orange sie naklada).

• #235246 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wystarczy mieć w zapasie zdrapkę chociażby za 5 zł i nie widzę problemu. A ja wyzwoliłem się z abonamentu i bardzo się cieszę z tego powodu. Na koncie jak mam mniej niż 20 zł, to staram się już doładować konto. I po problemie. A 35gr/min. to jednak i tak sporo. Swoją drogą, to ciekawy jestem ile osób które musiały skorzystać z takiego połącznia znały jego cenę zanim zobaczyły ją na fakturze ???

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
Odpowiedz na: Odpowiedź #235235 w Rozmowa na koszt Odbiorcy w obniżonej cenie w Orange
Twoje informacje:

Anuluj