Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Również w Heyah MIX bezpłatne rozmowy w Heyah
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Blom
UczestnikHeyah w tym momencie ma naprawdę atrakcyjną ofertę jak i w Mix tak i w Pre-paid, w każdej opcji dają telefon, niskie stawki, tani internet i proste zasady. Sam zastanawiam się czy nie przesiąść się na Heyah z ciągle awaryjnego Play’a.
Jedynym mankamentem jaki dostrzegam to domyślna stawka w taryfie pakietowej 68 gr to trochę dużo i nawet jakby obniżyli domyślną stawkę do 39 groszy to nadal byli by atrakcyjni. No i mogliby dorzuć możliwość wyboru dwóch opcji z „Przebieraj. Wybieraj” ale i tak jest naprawdę OK. -
Anonimowy
GośćDo tego w heyah są korzystne ceny w mixie nawet przy zobowiązaniu 30 zł:)
-
Iomega
CzłonekHeyah Mix od chwili pojawienia sie na rynku tyrzyma sie dzielnie, a to dlatego, że ma ciekawą ofertę i dość atrakcyjne telefony w cenie umiarkowanej.
-
Anonimowy
GośćNo i to jest oferta, do tego co i raz wracają podwójne doładowania, tanie międzynarodowe itd. Jest naprawdę spoko oferta i do tego naprawdę opłacalna.
-
Anonimowy
GośćCeny telefonów jak na zobowiązanie się 30, czy nawet wybierając dodatkową opcję 40 zł są o wiele lepsze niż w abo w tym samym zakresie cenowym.
-
Anonimowy
GośćBlom: możesz wziąć Nową Heyah- tam stawka podstawowa do wszystkich to 29 groszy i darmowe rozmowy w sieci po doładowaniu za 30zł. Co do darmowych w mixie- dobrze, że pojawiła się taka oferta, 10zł więcej to w porównaniu do nielimitowanych rozmów w sieci naprawdę niewiele, a można je jeszcze wykorzystać na inne usługi.
-
Anonimowy
GośćDarmowe połączenia nawet w MIX super sprawa. Jeśli przy zobowiązaniu 30zł/miesięcznie jest już stawka 29gr to jest bardzo dobra oferta. Teraz jeszcze te bezpłatne połączenia po sieci.
-
Anonimowy
GośćNo to Nowy Mix zrobił się jeszcze lepszy. Samo 'Przebieraj.Wybieraj’ było już dobre, a te darmowe rozmowy i smsy przyciągną na pewno jeszcze większą rzeszę fanów i klientów. Może i sam podpiszę umowę niebawem, dostanę telefon, a przecież w Mixie jeszcze tańsze rozmowy międzynarodowe, bo tylko 44gr/min.
-
Anonimowy
Gość!!!!!!MAM PROBLEM POMÓŻCIE!!!! MAM TEL.W HEYAH MIX I AKTYWOWAŁEM PAKIET TANIEJ W HEYAH I PODNIESIONO MI DOŁADOWANIE KĄTA O 10ZŁ POWIEDZCIE JAK MOGE TERAZ TO WYŁĄCZYĆ???
-
Anonimowy
Gośćwyłączyć i wrucic spowrotem do doładowania za 30zł
-
-
AutorWpisy