Roaming w Heyah

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Roaming w Heyah

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • #152313 Odpowiedz
      Boca
      Członek

Zakładam oddzielny temat dotyczący stawek roamingowych w Heyah z tego względu, że na razie mamy promocję do Niemiec, ale jest szansa na rozszerzenie oferty. Obecnie stawki wyglądają tak:
      – 99gr/min za dzwonienie z Niemiec do Polski (komórki i stacjonarne) i na
      numery niemieckie (komórki i stacjonarne)
      – 49gr/min za odbieranie połączeń na terenie Niemiec
      Zobaczymy co będzie dalej.

• #226882 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mam nadzieję, że wkrótce w temacie pojawi się więcej państw

• #226883 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ładna oferta, tanie w raomingu nie ma. Może rozszerzą ofertę, ale na razie Heyah obrała sobie dobry target- sąsiedzki. Lider w rozmowach międzynarodowych, teraz w połączeniach raomimgowych. Może doczekamy się czasów, kiedy będzie można ze spokojem korzystać z polskiej komórki na terenie UE…

• #226884 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Podejrzewam, że na tani roaming w Niemczech jest akurat duże zapotrzebowanie, więc od tego zaczęli. Oferta będzie najprawdopodobniej stopniowo rozszerzana.

• #226885 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no ja też się nie dziwię, że od Niemiec zaczęli, ale liczę, że wkrótce będzie więcej państw objętych promocją

• #226886 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tez tak myślę i mam nadzieję, że do wakacji się wyrobią.

• #226887 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a ja bym się nie obraziła jakby przestali się kierować okresem wakacyjnym

• #226888 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zaczęło się już teraz, więc to dobry znak, że roaming nie jest już związany tylko z wakacjami, w końcu Polacy podróżują w różnych.

• #226889 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Teraz już wielkimi krokami zbliża się sezon – kwiecień i maj są miesiącami otwarcia wielu kurortów. Ja roaming wykorzystuję wyłącznie w czasie wyjazdów zagranicznych, a po za tym nie mam takiej potrzeby.

• #226890 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wiadomo, ale można odczuć ogromną różnicę mając takie obniżone stawki, a normalne. Dla porównania, za roaming w Egipcie (Orange) płaciłam w zeszłym roku ponad 10zł za min.

• #226891 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak ktoś jeździ regularnie na jakie delegacje czy inne takie to na pewno oferta roamingowa ma wpływ na wybór opcji i sieci. Międzynarodówka w Heyah obejmuje póki co połączenia DO krajów wskazanych, prawda? w drugą stronę coś się dzieje?

• #226892 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Co masz na myśli mówiąc kraje wskazane?

• #226893 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam na mysli listę krajów objętych obniżkami w tej promocji międzynarodowej. Nie wiem gdzie można znaleźć ją pełną, ostatnio wprawdzie się spieszyłam, ale jakoś nie doklikałam się do tego na stronie Ery. Chodzi mi o tę ciągle poszerzaną listę krajów oczywiście

• #226894 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Chyba raczej na stronie Heyah musisz szukać.

• #226895 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Sory, przejęzyczyłam się miałam oczywiście na myśli stronę Heyah. Zdarza się najlepszym Kojarzysz chociaż do UE jakie są stawki?

• #226896 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Stawka do wszystkich krajów UE wynosi 59 groszy.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Odpowiedź #226882 w Roaming w Heyah
Twoje informacje:

Anuluj